Lördagstankar

Hej på er!
 
Mår ni bra idag?
 
Jag hade tänkt blogga redan igårkväll, men så blev det en dålig kväll för mig. Jag vaknade upp imorse och var fortfarande ledsen men nu orkar jag inte mer. Orkar inte älta gamla saker och riva upp gamla sår. Är det något jag har lärt mig genom mindfullness så är det att jag är mycket starkare än vad jag tror, men såklart också att det är viktigt att ha nära till mina känslor. De får bara inte ta över hela min existens.
 
Så den här morgonen hasade jag mig upp tidigt, stack till träningen för ett pass bodypump och sedan bastade och mediterade jag. Otroligt skönt. Nu har jag ätit lite, tittat på Äkta Billgrens på SVT Play och snart ska jag göra mig i ordning. Ikväll ska vi hem till Sarah och Niclas på en tacoskväll!
 
Annars funderar jag på följande:
  • Dan har köpt en slow cooker och vi testade den igår. Jag kom hem till en färdiglagad gryta och en härlig matdoft i hela lägenheten. Lite synd om Dan bara att det första jag gjorde när jag steg innanför dörren var att hyperventilera och hulkgråta, men så kan det bli när känslorna sitter utanpå huden och det måste bara ut ut. Det blev i alla fall en mysig middag hemma till slut och säsongspremiären av Talang på TV.

  • Vi måste verkligen tvätta våra fönster. Vi behöver göra detta cirka tre gånger om året: En gång på våren, en på sommaren och en gång på hösten. Grejen är bara att vi verkligen inte orkade göra det i höstas, så vi gjorde det aldrig och snart ser man inte ens ut. Tvätta fönster kan vara det absolut tråkigaste jag vet när det kommer till städning.

  • Min kompis Caroline tipsade om Nikki Aminis och Sara Bidermans podd Bullen i Ugnen och den är så mysig. Gillar verkligen att lyssna på två kompisar som fnittrar hela tiden. Annars lyssnar jag som vanligt på poddarna Billgren Wood och Beauty & Bubblor. Älskar dem!

  • Om lite mer än en månad fyller jag 30! Jag ska ha två fester: En med släkt och familj och en med kompisar. Men jag har inte kommit igång med planeringen kring det riktigt. Jag lyckades i alla fall knipa en klänning på rean, så får se om det blir den stora födelsedagsklänningen eller om jag lämnar tillbaka den. Det ska bli roligt i alla fall. Jag älskar att fylla år och det är såklart extra stort när man fyller jämnt.
Trevlig helg på er!
 
Från imorse när jag såg solen för första gången på hela decenniet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0