Min helg i bilder

Nu ska ni få följa med på min helg i bilder! Och min helg börjar här, efter jobbet i fredags när jag bestämde mig för att gå en sväng på stan och kika på mellandagsrean. Jag gick in på MQ och hittade ingenting till mig själv, däremot en skjorta till Dan som var nedsatt 50 %. "Vill du ha den?" skickade jag till honom tillsammans med denna bild. "Ja tack!" svarade han.
 
Efter en turbulent kväll åt jag och Dan middag och efteråt gjorde Dan en hälsodryck till oss. Alltså, den var nog ungefär lika äcklig som den ser ut. Den bestod av vatten, äppelcidervinäger, kanel, ingefära, gurkmeja och svartpeppar. Ni hör ju. Sedan gick vi i alla fall och lade oss, och jag hade ganska svårt att somna. Har hört att det var fullmåne förra veckan, kanske har det med saken att göra?
 
Plötsligt blev det i alla fall lördag och jag och Sarah tränade bodypump på Emporia. När jag kom ut från gymmet var det sol. Äntligen!!
 
I lördagskväll var jag och Dan hembjudna till Sarah och Niclas på tacosmiddag. Vi började med lite vin och ost. Tycker att detta förhäng är det bästa under en kväll? Det är så mysigt.
 
Jag känner hur kroppen har varit ganska trött och hängig efter jul och nyår och har bestämt mig för att dricka mindre alkohol. Mest för att jag ofta mår ganska dåligt dagen efter jag har druckit, nästan oavsett hur mycket eller lite jag dricker. Så i lördags hade jag köpt med mig ett alkoholfritt rödvin som min kompis Caroline har tipsat om. Tyckte det var ganska gott till maten! Haha hur typiskt januaritrendig är inte jag förresten som både satsar på träning och att dricka mindre? Aja, bjuder på den.
 
I vilket fall åt vi tacos och avslutade kvällen med att spela Chicago där jag vann för första gången sedan förmodligen någonsin?
 
Det blev söndag och jag vaknade upp till detta väder. Förstår ni vad jag menar med våra fönster?
 
Nima vet hur man söndagschillar. Efter att ha tittat klart på hela säsongen av Äkta Billgrens promenerade jag ner till stan för att göra några ärenden.
 
Sedan blev det kväll och då lagade vi mat. Nämligen detta recept på quinoarisotto med stekt svamp som är från Sofia Woods kokbok.
 
Det blev mycket gott. Rekommenderar det verkligen. Sen tittade vi på TV och jag somnade alldeles för sent, trots att det inte var fullmåne. Nåväl.
 
Klart slut från min mysiga helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0