Pasta med kronärtskocka och söndagsbrunch

Vi ska kika på ett par bilder från min helg. Den började här! Med semlor i fredags på jobbet. Mmmm.
 
Sen cyklade jag och handlade mat med Dan. Jag ville testa ett nytt recept från Sofia Woods kokbok och den här gången fick det bli pasta med kronärtskocka och citron. Jag och Dan korkade upp fredagsvinet och sedan började vi laga.
 
Klart! Mycket gott och fräscht. Nu blir det nog inte pasta på ett par dagar, har ätit det mycket på sistone. Det brukar bli så när jag är väldigt sugen på något, då äter jag helst det flera dagar i rad.
 
Sedan satt Dan med datorn och kodade medan jag tittade på en livestreaming från Elle-galan. Vi var väldigt stereotypiska denna fredagskväll.
 
På lördagen gjorde vi inte mycket, så då tog jag inga bilder. Jag och Dan städade, åt sushi på kvällen och så gick vi på bio. Jag var ganska ledsen i lördags, egentligen av ingen anledning. Hade väl bara en dålig dag och var inte på humör för något. Men i söndags var jag pigg och glad igen! Då skulle vi träffa ett par kompisar i Kågeröd.
 
Jag hade på mig en ny blus som jag köpte på MQs rea.
 
Det var så fint väder och vi promenerade ner till Malmö Central för att ta tåget.
 
Vid 12.30 anlände vi till Sara och Ivan där vi blev bjudna på söndagsbrunch. Titta vilken idyll? Det här med att hästar traskade på kullarna utanför vardagsrumsfönstret gav mig en Lilla huset på prärien-känsla.
 
Vid 13-tiden kom Linnéa och Robin samt Rebbe och Johan och deras barn. Då var det dags att äta, och vilken pangbrunch Sara och Ivan bjöd på! Åt mig störtmätt.
 
Sedan lekte vi lite med barnen och pratade om livet. Vid 16-tiden blev vi bjudna på fika och strax därefter åkte jag och Dan hem igen. Vilken mysig söndag!
 
Klart slut från min helg. Jag tycker att det har varit mycket matbilder här på bloggen på sistone. Det är dags att försöka producera lite nytt content. Hojta om det finns något särskilt ni vill läsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0