Vecka 5

Jag har varit sjuk måndag och tisdag, det är därför ni inte har hört något från mig.
Feberkänningar, ont i halsen och förkyld. Har sovit, sovit, tittat på TV och sovit igen. Men nu mår jag bättre och vågar mig ut i världen igen. Men fy vad tråkigt det är att vara sjuk, och så mycket tid man har att tänka på saker man annars inte tänker på.
 
Jag har insett att jag har satt ganska höga krav på mig själv inför 2020, och när jag väl har bestämt mig för något ska det ske nu nu nu. Men livet funkar inte alltid så. Jag vet inte om det är någon form av 30-års kris som kryper mig in under skinnet. Så nu när jag var sjuk bestämde jag mig för att skala bort allting, försöka börja om från början igen.
 
En sak jag till exempel ska sluta med är att dammsuga Hemnet på lägenheter. Vi har ändå inte råd att flytta nu. Så onödigt att titta, hitta någon man blir kär i och sedan ändå inte ha möjligheten att buda? Sjukt deppigt.
 
En sak jag däremot har tagit tag i är att fixa lemp och synundersökning för att kunna börja övningsköra. Woho, ett steg närmre körkortet!
 
Annars den här veckan ska jag träffa Desirée, Jaana, Amanda och Johanna på fredag för att äta middag på Dubbel Dubbel. Kul! Jag har inte varit där än, så ska bli roligt att testa. På lördag kommer Carro och Johan hem till oss på middag och på söndag är det vilodag. Mysig helg jag har framför mig.
 
Igår avslutade jag sjukstugan med att testa ett nytt recept som Sofia Wood lagt ut på sin instagram – majsfritters! Åt det tillsammans med sallad, avokado, gräddfil och salsa. Mycket gott.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Jag o min man ska på barnfri helg till Malmö i slutet av februari, yes!! Har du några bra Malmötips? Vi älskar mat! Var ska vi äta? Tack för en fin blogg! Kram

Svar: Ja vad kul! Jag gjorde ett eget inlägg om detta :) )
Sofie Strandberg

2020-01-29 @ 16:05:48

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0