1 år som gifta

 
Hur ska man ens sammanfatta den bästa dagen i sitt liv? Jag tror inte att det går. För ett år sedan gifte vi oss. Efter månader och faktiskt år av planering var det dags. Jag kommer ihåg att jag var så orolig över att det inte skulle bli som jag hade tänkt, att det skulle vara något som skavde och förstörde. Men när dagen väl kom spelade allt sånt ingen roll, jag var så himla lycklig. Inte enbart för att jag och Dan sa ja till varandra, utan också för att jag fick dela det med alla nära. Människorna runtom oss slet verkligen för att göra den här dagen till den bästa i våra liv.
 
Och hur har det första året som gifta varit då? Jag skulle ljuga om jag sa att det känns annorlunda. Men när man har varit tillsammans i snart 12 år så har liven liksom redan integrerats. Jag kan inte se en framtid utan honom och varje minne jag tänker på har vi delat. Och precis som vanligt går vardagslivet upp och ned, man ska inte tro att allt kommer som en självklarhet och en dans på rosor bara för att man är gifta.
 
Vårt första år har gått fort och långsamt samtidigt och ikväll ska vi fira med restaurangbesök. En sak är säker, jag hade gjort det igen. På exakt samma sätt <3
 
Inlägg om vårt bröllop hittar ni under kategorin "Bröllopet".

Kommentarer
Postat av: Ewe

Stort grattis till er! :D Det är så fina bilder <3 Har gått tillbaka och tittat lite i din bröllopskategori eftersom jag nu planerar bröllop själv :)

Svar: Oh så roligt, grattis!! Ni har en fantastisk dag framför er <3
Sofie Strandberg

2020-07-27 @ 09:25:17
URL: http://ewezz.home.blog
Postat av: M

Kommer aldrig att glömma denna fantastiska dag! Grattis på 1-årsdagen! Älskar er! ❤️❤️

Svar: Tack mamma <3 <3
Sofie Strandberg

2020-07-27 @ 11:52:52

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0