Vecka 30

 
God morgon mina små tusenskönor!
 
Nej, skojar. Men hoppas allt är bra med er och att ni har en fin sommar hittills, oavsett om ni har semester eller inte.
 
Den här veckan blir extra mysig tycker jag! Vi går in i vecka 30 och därmed också Dans enda semestervecka. Det är så tråkigt att han bara har en vecka semester, men ibland blir det så helt enkelt. Vi ska i alla fall ta tillvara på varenda dag och har planerat in en liten semestertripp med Sarah och Niclas.
  • Idag åker vi till Ven! Vi hade bokat en weekend till Göteborg och bestämde oss för att svänga inom Ven innan vi åker vidare. Så idag åker vi dit, cyklar, äter lyxbaguetter och myser. Det ska vara 19 grader och regn, men det är banne mig semester! Haha

  • Imorgon åker vi vidare till Göteborg. Oh tycker detta ska bli så härligt. Vi ska bo på hotell, strosa i parker, äta på restaurang och bara ha det mysigt. Stannar till torsdag!

  • På fredag är vi hemma igen. Firar med att äta middag på Dockans hamnkrog. Har ni som bor i Malmö testat det? Det borde ni! Mycket god fiskrestaurang.

  • Till helgen har vi än så länge inget inplanerat, och det är väl skönt. Kanske laga lite god mat, gå morgonpromenader, äta glass och se en film. Ja, lite sånt.
Jag har förberett lite inlägg så kika gärna in här ändå i veckan. Ta hand om er och njut av sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0