Alla mina födelsedagsoutfits

Nu ska vi titta på outfits! Jag har försökt att länka alla klädesplagg här i inlägget. En klänning har jag lånat, en köpte jag på rean i vintras och en är ny.
 
Försöker vara smart när jag handlar och har också börjat låna en del av kompisar. Jag säljer också alltid de kläder jag inte längre vill ha via Sellpy. Men först och främst handlar det ju om att handla färre plagg och när man handlar bör man handla grejer av bra kvalitet som håller länge. Jag är verkligen inte bra på det, men försöker att lära och bättra mig.
 
Nummer 1: Födelsedagsoutfit nummer 1 hade jag på mitt släktkalas. Den här klänningen har jag som sagt lånat av min kompis Amanda och kommer från Gestuz. Ni hittar den på Zalando här.
 
Nummer 2: På självaste födelsedagen hade jag på mig en ny utility jumpsuit. Ser ut som jag ska på safari typ! Kul ju. Den köpte jag på H&M och ni hittar den här.
 
Nummer 3: Kanske inte jättebra bilder på den här outfiten, men kände mig väldigt fin. Hade på mig en mörkblå sammetsklänning från Dry Lake som jag köpte på MQs rea. Matchade med lockigt hår uppsatt i en scrunchie. Ni hittar klänningen här, men tyvärr är den slutsåld online.
 
Fler bilder på kläderna hittar ni i ett inlägg jag skrev förra veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0