Helgen: Middagsklubben, vårsol och lördagspasta

Hej kompisar!
 
Hur har ni det där ute? Tar ni hand om er ordentligt?
Jag tycker att allt det här med corona är så himla obehagligt och väljer därför att inte skriva om det så mycket. Jag tvättar händerna, försöker hålla mig borta från folksamlingar och åker helst inte kollektivtrafik just nu. Jag försöker också att inte träffa nära och kära som tillhör riskgruppen. Men man kan ju inte heller sluta leva. Så jag är försiktig, men försöker ändå att fortsätta någorlunda som vanligt.
 
Nu ska vi i alla fall kolla hur min helg har sett ut. Egentligen skulle jag cykla Spin of Hope med jobbet, men det blev såklart inställt nu. Och så skulle jag på afternoon tea med mina kompisar Sarah och Carro, men vi valde att ställa in det också. Men helgen har såklart varit fin ändå, vi kikar!
 
Fredag
I fredags såg jag ut såhär när jag promenixade till jobbet. Klänning utanpå jeans är det nya nu när det är så jäkla kallt.
 
Efter jobbet mötte jag upp delar av vår middagsklubb! Middagsklubben består av mig, Amanda, Desirée, Jaana och Johanna och vi försöker ses en gång i månaden och testar en ny restaurang i stan. I fredags kunde inte alla ses så jag, Amanda och Desirée gick till restaurangen Gerege där vi hade bokat bord.
 
Ner i källaren!
 
Gerege är en koreansk restaurang med mysig atmosfär. Pga omständigheterna var det nästan tomt på restaurangen :(
 
Vi började med att beställa dumplings.
 
Och sedan en kimchigryta med tofu. Middagsklubben ger 1 av 5 stjärnor. Vi kanske valde fel rätt, men det föll inte riktigt oss i smaken. Men mysig restaurang och bra service! När vi ätit upp gick vi till en bar och hängde där tills klockan blev 22 och det var dags för mig att kila hemåt.
 
Lördag
Det blev lördag och vi gav oss ut för handla lite mat. Även i vår affär var toalettpappret nästan slut. Herre.
 
Efter jag hade lyckats knipa den sista burken hela, skalade tomater promenerade jag och Dan ner till Slottsparken. Det var härlig vårsol och mycket folk ute.
 
Hej fina Malmö jag älskar dig så mycket.
 
Väl hemma igen städade vi lägenheten och fixade. Jag är så nöjd över mina nya blå stearinljus! Ska köpa fler färgglada ljus tänkte jag.
 
Plötsligt blev det kväll och det var dags att laga lördagspastan. Sofia Woods hemgjorda tomatsås ska stå och puttra cirka en timme. Då kan man passa på att korka upp en flaska bubbel.
 
Och slänga sig i sängen och ringa en kompis! Jag hade ny kjol från H&M dessutom som jag såklart måste visa.
 
Voila! Pasta med tomatsås, buffelmozzarella och bresaola. Mmmm! Resten av kvällen tittade vi på TV-serier. Tog inga bilder från söndagen, så helgrapporteringen slutar här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0