Jag fyller 30: Del 3, födelsedagsfesten

Nu ska vi riva av de sista födelsedagsbilderna och tittar på bilder från min födelsedagsfest! Det började med att jag och Dan röjde hela lägenheten så att det skulle få plats med mina 35 närmsta vänner, heh.
 
Vi dukade upp snacks- och bubbelbord.
 
Och i vårt kontor satte vi in bänkar och stolar så att vi kunde utnyttja det här rummet lite mer.
 
Vi gjorde oss festfina.
 
Och när klockan närmade sig 18 sprang Dan och Niclas och köpte pizzor.
 
Plötsligt anlände alla kompisar på en och samma gång!
 
Johan, Robin, Marcus och Ivan.
 
Kolla vilket härligt tjejgäng! Rebbe, Sandra, Sarah, Lina, Carro och Neja.
 
Amanda, jag, Marcus, Micke och Elias. "Se glad ut" sa Sandra som tog bilden. "Nej, men jag kan se ännu surare ut" svarade Elias, haha.
 
Jag hade förberett en tipsrunda i vår lägenhet med ett quiz om mig själv. Jag delade in alla i lag och så gick de runt och svarade på frågorna. Två lag fick 10 av 12 poäng, grymt jobbat!
 
"Har du kollat din mobil?" sa Regina plöstligt till mig. Nej vadå? Nämen!! Jag hade fått en födelsedagshälsning från min favoritförfattare och -bloggare Sandra Beijer. Gulliga Regina hade skrivit till henne och frågat om hon ville ge mig en liten hälsning. Alltså!! Blev obeskrivligt glad. Så himla mycket kärlek <3 <3 <3
 
Det blev dags för födelsedagstårta, kladdkaka och kaffe. Här sprang jag baaaara runt och plockade och fixade. Blev helt svettig, haha. I slutet av kvällen var det här bordet helt kaos, men äsch. Så kan det bli när det är storfest.
 
Och resten av kvällen spelade vi shotpong, dansade i vardagsrummet och kramades.
 
Tack alla fina vänner som ville fira mig. Är så glad över att ha dessa personer i mitt liv. Vad jag fick i present får ni se i ett eget inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0