Min vecka genom telefonen

Tycker det är dags för lite vardagsuppdatering. Det är såklart inte fart och flärd hela tiden på den här bloggen. Såhär har min vecka sett ut genom min telefon
 
I måndags hade jag ett såhär stort blåmärke på min ena hand. När jag var hos naprapaten satte hon akupunktur i handen eftersom jag som många andra har mobil/datormus-hand. Det resulterade i ett gigantiskt blåmärke, men hjälpte verkligen. Svullnaden gick ned och jag har inte lika ont. Kul att testa akupunktur också!
 
I onsdags var jag såhär vårfin i nya jeans som jag visar i ett annat inlägg.
 
Det var dessutom strålande väder ute.
 
Jag promenerade till jobbet och lyssnade på den här låten. Promenerar till jobbet varje dag nu för tiden istället för att cykla. Det är min bästa stund på hela dagen faktiskt.
 
Fick så fina blommor och vaser i födelsedagspresent som just nu pryder vårt köksbord <3 Jag kommer visa alla presenter i ett eget inlägg!
 
I torsdags blev jag bjuden på grattis i efterskott-lunch av mina kollegor Stina och Susanna.
 
Vi åt på Sushi Rebellion och jag valde deras bowl med nötkött, ägg, ris och inlagda grönsaker. Muuuums!
 
I torsdags sprang jag på löpbandet på gymmet i 30 minuter. Jag känner mig lite vilsen i livet just nu och är ganska ledsen över det. Behöver förändring samtidigt som jag inte vill att något ska förändras. Är det detta som är 30-krisen kanske? Haha. Hade i alla fall mycket dåliga strumpor på mig medan jag sprang och behöver dessutom köpa nya löparskor. Resulterade i köttsår på hälarna, heh.
 
Träffade världens bästa Regina igår och åt lunch på Holy Greens. Älskar att hänga med henne <3 
 
På kvällen tittade vi på Talang på TV4 och på nyheterna i pausen pratade de om hur corona sprider sig som bara den. "Vilken tur att vi köpte masker när vi var i Tokyo" sa jag till Dan. Tydligen är de slutsålda överallt nu? Ska man sälja till högstbjudande kanske?
 
Nu är det lördag och ikväll ska vi på fest. Men först dricker vi gott kaffe som jag fick av Regina och Frédéric i födelsedagspresent.
 
Glad lördag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0