Mina senaste mobilbilder

Alltså man samlar ju inte på sig jättemånga mobilbilder i dessa tider. Jag går till kontoret, går till mataffären och går hem. Men vi kikar ändå såklart!
 
Innan läget med coronaviruset blev som det är nu i Sverige kunde man ju gå till gymmet. Eller, jag gjorde det i alla fall men det var ganska tomt redan då. Jag tyckte det var så kul att springa på bandet och titta på Seinfeld. Men nu får man springa ute istället! Jag gör inte det än dock, tycker det är för kallt. 
 
Innan kunde man resa också. Min och Dans Stockholmsresa till våren har såklart blivit inställd. Vi skulle bo hos min lillebror och gå på min kusins bröllopsfest, men allt är framflyttat till hösten vilket man förstår. Men saknar min lillebror och hans flickvän Alice så mycket och vet inte när vi kan ses igen :(
 
Fick den här bilden skickad till mig av min kompis Rasmus. En gammal skolbild på mig. Haha, gud vad söt jag var. Kan jag få en dotter som är lik mig? Kom igen.
 
Frågade Siri förra fredagen när det blir vår, hon svarade "20 mars" vilket var samma dag som jag frågade. Yey! Nu är det vår.
 
Hittade den här på Reginas blogg och kan inget annat än instämma.
 
I fredags såg jag den här artikeln om Jonathan Johansson i Sydsvenskan. Vi skulle se honom nu imorgon egentligen, men det blev uppskjutet till september.
 
Hans citat här var förträffligt bra.
 
Vi har gjort om lite på jobbet och vår telefonhörna under trappan har blivit så mysig. Här vill man ju hänga och prata i telefon!
 
En morgon när jag klev innanför dörren på kontoret fick jag en chock. Hela hallen har täckts av plastväxter. Det blev sååå härligt! Som ett gå in i Pans labyrint.
 
Jag fick så många fina födelsedagskort när jag fyllde år. Detta var från mina bröder med respektive <3
 
Nima latade sig extra mycket i söndags.
 
I måndags var det såhär strålande fint väder när jag gick till jobbet. Morgonpromenaden till kontoret är en av de bästa stunderna på dagen tycker jag.
 
Upptäckte idag att vårt trapphus på jobbet också är ganska fint.
 
Och idag handlade jag hem min nya besatthet – färgglada ljus i 100 % stearin. Från ICA Maxi. De mintgröna och gula ska jag ha till påsk!
 
Slut på mina senaste mobilbilder!

Kommentarer
Postat av: M

Det hade varit mysigt med en liten dotterdotter som är lik dig!! Och varför inte en dotterson också
,som är lik Danis!? ❤️❤️

2020-03-26 @ 09:36:20

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0