Torsdagsläget

Hej kompisar.
 
Hur mår ni idag? Med mig är det fint. Eller, så bra det kan bli i de rådande omständigheterna. Jag är precis som alla andra såklart orolig, men jag försöker att leva på som vanligt. Köpa lunch ute, gå promenader och umgås med kompisar.
 
Jag och Dan har haft ganska tur med bokningar av resor och event. Vi valde mellan att åka till Tokyo i november eller mars, och efter många om och men valde vi november i höstas för vi ville inte vänta. Och vilken tur! Med tanke på rådande omständigheter. Vi har inte heller bokat någon resa till sommaren eller påsk, vilket vi pratade om först. Däremot skulle jag gå på konsert nu i slutet av mars, och det har blivit framflyttat till september. Men detta är ju bara småsaker jämfört med hur corona påverkar hela världen. Folk som förlorar sina jobb, har släktingar som blir allvarligt sjuka och vården som blir överbelastad.
 
Vi lämnar detta för nu och kikar på tre bilder från min torsdag.
 
Idag gick jag och Susanna ut och åt lunch. Många lunchrestauranger erbjuder take away eller hemleverans så att de ska kunna överleva. Jag försöker dra mitt strå till stacken och har ätit ute en del den här veckan. Idag blev det Holy Greens och salladen Mexicali, mums! 
 
Efter jobbet mötte jag upp Dan som har jobbat hemma hela veckan. Hans kontor har tagit beslutet att alla på företaget ska jobba hemma och efter fyra dagar är Dan väldigt rastlös. Så vid 17-tiden bestämde vi oss för en promenad.
 
Det var härligt väder och strålande sol ute! Snart är våren här. Nu har vi ätit middag och snart ska jag titta på Wahlgrens Värld. Imorgon är det fredag och då fyller Dan år <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0