Vecka 12

Jag trodde det var vecka 11 först. Gick in på en favoritrestaurangs hemsida och kollade på deras lunchmeny. Tänkte LÄGG ÄGG så gott! Sotad fänkål med potatismos, smörsås och rårörda lingon. MMMM. Det ska jag äta idag.
 
Klipp till lunchtid när jag anlände till restaurangen och förstod att det var vecka 12 och en helt annan lunchmeny. Oh. Vilken typisk måndagsgrej. Men det serverades pumpabiffar med klyftpotatis istället, så det var ganska gott det med.
 
Den här veckan har jag inte alls mycket inplanerat. Mina lunchplaner har ställts in och jag har avbokat mina träningspass. Planerar att ut och springa istället, vilket också är trevligt nu när det är ljust lite längre.
 
På fredag fyller min absoluta favoritperson år. Dan blir hela 36 år gammal, hurra hurra hurra! Vi har bokat bord på Soi29 som Sydsvenskan utnämnde till Malmös bästa asiatiska restaurang 2019. På lördag ska jag träffa min familj och äta middag hemma hos min syster. Vilken mysig helg.
 
För övrigt är tisdagar min bästa TV-serie-dag just nu. Då är det både Gift vid första ögonkastet OCH Bonde söker fru jorden runt. Ni hör ju.
 
Förgyller detta härliga måndagsinlägg med en bild på pumpabiffarna som var ganska goda ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0