Frågor och svar

Jag har fått in ett par frågor som jag har svarat på under vardera inläggen, men tänkte att jag också kunde ta upp det här så att det blir ett eget inlägg!

 
Jag undrar över dina tvättrutiner. Hur ofta tvättar du dina kläder? Lägger du dem i tvätten efter en dags användning? Om inte, vart/hur förvarar du de använda kläderna till nästa gång du ska ha dem? Tycker sånt här är intressant.

Hej!

Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt inte tvättar mina kläder jätteofta. Dels för att det inte är så bra för miljön, men också för att jag tycker att det förstör kläderna. Det är så ofta som jag har krympt kläder för att jag har tvättat dem för ofta, eller så har de blivit urtvättade. Många gånger tycker jag att det räcker med att vädra kläderna lite och hänger fram dem kanske kvällen innan jag ska använda dem. Byxor, klänningar, blusar etc lägger jag definitivt inte i tvätten efter en dags användning, men självklart gör jag det med underkläder haha. Kläder som jag använt någon enstaka gång men som inte ska tvättas hänger jag bara in garderoben igen, så tar jag fram och luktar på dem nästa gång jag ska använda dem.

 
Nej men åhh, vilken faktastisk tröja! :O :O Vart kan man hitta den någonstans?

Men tack!! H&M, länk här. Den är slutsåld online, men såg att den även hade kommit in i andra färger i butik!


Apropå jobb.. hur har du det på ditt jobb? Vad jobbar du med? Har ni bra arbetsmiljö? Kanske inget du vill skriva ut här, men du verkar alltid så glad/peppad om jobbet på bilder samt klockan 3 fix lät inspirerande!

Jag jobbar som produktionsledare på en kommunikationsbyrå här i Malmö. Mina arbetsuppgifter är väldigt spridda. Jag skriver texter, producerar inlägg till sociala medier och projektleder. Jag älskar det för tycker om när arbetsuppgifterna varierar och samtidigt är utmanande. Just nu är det såklart konstiga Corona-tider och därför är det lite annorlunda, men gulliga saker som är stämningshöjare är att vi alltid har fika när någon fyller år och är duktiga på att fira saker.
 
För mig är kollegorna superviktiga och det är viktigt att jag trivs med dem. Jag tycker överlag att det är viktigt att man trivs med sitt arbete. Man lägger ner mycket tid på det och spenderar många timmar på kontoret, då underlättar det såklart om man tycker det är kul att gå dit :) Förstår att detta är enklare sagt än gjort, och självklart går det alltid upp och ner. Som i en relation! Jag menar det är inte passion och felfritt i en relation jämt heller.

För mig är mitt arbete jätteviktigt och det går liksom in som en del i min personlighet. Då är det en ynnest att få jobba med något som jag tycker är roligt också!
 
 
Har ni fler frågor? Tveka inte att ställa dem, så ska jag försöka svara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0