Poddar jag lyssnar på

 
Nu var det ett tag sedan vi pratade poddar! Egentligen lyssnar jag inte på jättemånga, men det är så mysigt. Jag älskar att sätta på en poddcast på morgonen, dricka mitt morgonkaffe och stå och sminka mig.
 
Såhär har mitt poddschema sett ut den här veckan!
 
Måndag: På måndagar kommer min nuvarande favoritpodd ut – Bullen i ugnen med Sara Biderman och Nikki Amini. Alltså jag har världens girlcrush på Sara Biderman just nu. I alla fall, egentligen handlar podden om småbarnslivet men jag tycker att Nikki och Sara är så roliga och har en fantastisk kemi. Veckans avsnitt handlade mest om vardagslivet. Älskar att börja min vecka med den här podden.

Tisdag: På tisdagar lyssnar jag alltid på Billgren Wood med Elsa Billgren och Sofia Wood. Har lyssnat på den här podden sedan den startade. De pratar om olika trender men mixar upp det med en del personliga och känslomässiga avsnitt. En fin podd som handlar om högt och lågt. I veckans avsnitt pratade de om Laura Jackson som trendsättare.
 
Tisdag del 2: Vet inte riktigt hur jag hann lyssna på två poddar igår? Men det gjorde jag tydligen. Jag promenerade nog en del. I alla fall! Sandra Beijer gästade träningspodden Pro Bono och pratade löpning. Kände att detta avsnitt var som gjort för mig att lyssna på då jag 1. älskar Sandra Beijer och 2. älskar löpning. Tyckte det blev ett fint och ärligt avsnitt om träning och mat, och hur man försöker hålla isär dem som två olika ämnen när samhället samtidigt menar att de hör ihop.
 
Onsdag: På onsdagar kommer Beauty & Bubblor ut! Det är en mysig skönhetspodd med Frida Fahrman och Emma Unckel. Oftast är det smink och hudvård i fokus, men idag pratade de om hur man ska värna om sommarhåret! Perfekt för mig som ofta får ganska blekt och torrt sommarhår.
 
 
Och där tog faktiskt veckans poddavsnitt slut för min del. Vad ska jag lyssna på imorgon? Ge mig gärna tips!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0