Lördag, söndag och måndag

Vi kikar på vad jag har haft för mig de senaste dagarna!
 
Lördag
I lördags hade Carro och Johan ett litet dop för sin son Oscar. Det var bara familj och de absolut närmsta som närvarande, på grund av corona. 
 
Det var en fin ceremoni med fantastisk sång från Carros brors sambo Mikaela.
 
Efter ceremonin blev vi bjudna på lunch och fika i församlingshemmet i Bjärred.
 
Carro och Johan hade köpt en så fin tårta till Oscars dopdag. Vid 16-tiden tackade vi för en mysig eftermiddag och körde hem till oss.
 
Restaurang Linnéa och Basilika har öppnat i Malmö, så på kvällen beställde jag, Dan, Sarah och Niclas mat därifrån. Och så tittade vi på Så mycket bättre och umgicks till klockan blev sent. Vilken fin lördag!
 
Söndag
På söndagen vaknade vi runt 09-tiden, utvilad och pigg.
 
Jag och Dan bestämde oss för att gå en promenad i Slottsparken.
 
Det var strålande väder ute.
 
Och jag menar, vad ska man göra nu för tiden förutom att gå långpromenader ute? På kvällen åt jag och Dan rester från helgen och jag såg klart The Crown säsong 4. Otroligt bra säsong! Läste att säsong 5 inte kommer förrän 2022?!
 
Måndag
Igår var en sjukt jobbig dag. Jag bestämmde mig för att helt skära ner på kaffet och mår SÅ sjukt dåligt. Mådde illa och hade jätteont i huvudet hela dagen. Är det inte galet vad kroppen blir beroende av koffeinet? I alla fall så fick jag ett jättefint pepp-paket från jobbet!
 
Med kaffe (haha som jag får dricka på helgerna när jag ska unna mig), godis och lite peppsaker såsom en scankod till en playlist på Spotify, ett par tomteglassögon och en lapp som tackade oss för vårt jobb nu inför Black Friday.
 
Precis vad jag behövde den här måndagen!

Kommentarer
Postat av: M

Fina, fina du! 😍

2020-11-25 @ 09:36:19

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0