TV-serier november

Tack och lov att det har släppts så många bra TV-serier nu när man endast kan vara hemma. Jag var ute och gick en sväng efter jobbet idag och de hårda vindarna har kommit till Västra Hamnen, så nu kan jag knappt promenera ute heller.
 
Perfekt ursäkt att bara slappa i soffan efter jobbet med andra ord. Detta tittar jag på just nu.
 
The Crown säsong 4 – Netflix
Säsong 4 av The Crown har släppts på Netflix och nu är vi framme på 1980-talet. Margaret Thatcher är premiärminister och Charles träffar Lady Diana. Jag har bara sett fyra avsnitt men herregud vilken bra säsong. Kanske den bästa hittills? Ni hittar den här.
 
Top Dog – C More
Teddy kommer ut efter 10 år i fängelset och återvänder hem. Advokaten Emily jobbar hårt för att bli delägare på hennes advokatbyrå. Deras vägar binds samman när de av olika skäl letar efter en kidnappare. Tycker att Alexej Manvelov och Josefin Asplund är geni i denna. Baserad på Jens Lapidus böcker. Ni hittar den här.
 
The Undoing – HBO
I The Undoing får vi följa ett gift par som spelas av Nicole Kidman och Hugh Grant. Deras till synes perfekta liv vänds plötsligt upp och ner när ett våldsamt dödsfall sker i deras närhet. Kan vara höstens mest spännande serie? Sitter som på nålar vid varje avsnitt. Skapad av David E. Kelley som också gjorde Big Little Lies. Här hittar ni den.
 
Modern Family säsong 11 – Netflix
De har äntligen släppt den sista säsongen av Modern Family på Netflix! Älskar den här serien. Den är som en varm filt i detta novembermörker. Här finns den.
 
Emily in Paris – Netflix
Den här serien har fått lite ris och ros. Jag tycker att dialogen är ganska dålig, men serien är rätt mysig. Perfekt när man bara vill slötitta en söndag och drömma sig bort. Emily får ett jobberbjudande och reser till Paris, där träffar hon killar, umgås med kompisar och jobbar med roliga grejer. Typ, haha. Här finns den.
 
 
Dash & Lily – Netflix
Och min nya favorit – Dash & Lily! Tycker att den är så gullig och mysig. Dash hittar en anteckningsbok i en bokhandeln med uppmaningen "Do you dare?" skriven på framsidan. I den står det skrivet några gåtor som han löser och frågor som han besvarar och sätter sedan tillbaka. Plöstligt har Dash och Lily börjat brevväxla med varandra genom den röda boken. De skriver meddelanden, uppmaningar och hejar på varandra, och lämnar boken lite här och var över New York för den andra att plocka upp. En gullig serie som handlar om att lära känna varandras innersta, utan att egentligen känna varandra. Känner så mycket igen mig i Lilys osäkerhet, hennes önskan efter något mer och framför allt – hennes julpepp! Ni hittar serien här.
 
Bubblare: Kärlek & Anarki – Netflix
Denna har jag verkligen precis börjat titta på och kan därför inte ge en uppfattning om än, men den verkar bra! En svensk serie där en gift konsult och en ung IT-tekniker inleder en flörtig lek som utmanar samhällsnormerna. Här finns den.
 
 
Har ni tips på en serie som jag inte får missa?

Kommentarer
Postat av: Ewe

The Flight Attendant som börjar på HBO nästa vecka verkar spännande :) Ska skaffa en månads HBO bara för att se den och The Undoing, haha.

Svar: Oh, tack för tips! Ska hålla utkik efter den :D
Sofie Strandberg

2020-11-19 @ 09:31:26
URL: http://ewezz.wordpress.com
Postat av: M

Har sett nästan alla avsnitt av Top Dog samt alla av Kärlek och Anarki. Bra båda! Måste bara se The Crown också! 😍

Svar: Oh, ja de är så bra!!
Sofie Strandberg

2020-11-19 @ 15:45:46

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0