Loppisfynd: mjölkkanna, glasunderlägg och mina finaste tallrikar

(null)Nu ska vi kika på mina senaste loppisfynd! Förra helgen var jag, Sarah och Niclas på två loppisar här i Malmö. Först Malmö Sopstation och sedan en som hette Trollets loppis. 

(null)
På Trollets loppis finns det så mycket grejer och allt är väldigt billigt. Men det är också så skitigt? I vilket fall som helst hittade jag det här fatet! 

(null)
Först tänkte jag att jag inte behövde fler fat, men gillade verkligen mönstret. Och för 20 kr så kan man ju unna sig! Ska servera ostar eller sallad på det tänkte jag.

(null)
Fatet har den här stämpeln undertill, men ingen aning vad det betyder.

(null)
På Trollets loppis hittade jag också dessa glasunderlägg i silver i mycket bra skick!

(null)
Perfekt, för jag har sagt till Dan flera gånger att vi behöver glasunderlägg. Tyckte dessa var jättefina! 20 pix fick jag ge för fyra stycken.

(null)
På Malmö Sopstation hittade jag den här urgulliga mjölkkannan. Vi har inte haft något mjölkkanna tidigare, utan jag har alltid bara satt fram mjölkpaketet på bordet när vi bjuder på kaffe. Den rymmer inte mycket mjölk dock, men söt är den heh. Dan bara "det här var en väldigt liten vinkaraff" haha. 20 kr kostade även den!

(null)Sist, men absolut inte minst, har vi dessa otroligt fina tallrikar!

(null)Dessa hittade jag också på Malmö Sopstation och knep så fort jag fick syn på dem. Tänk att bjuda på pasta på dessa och låtsas att man är i Italien!

(null)Det är tallrikar från Gustavsberg och de heter Persia. Jag googlade och de är gjorda runt år 1916-1920. Så jäkla häftigt. Det fanns fyra styck och jag fick ge 120 kr för alla!

(null)En mycket bra loppisdag förra helgen! Om ni har några loppistips i Skåne får ni gärna hojta.



Kommentarer
Postat av: Mia

Vilka fynd. Allt var så fint. Trevlig helg.

Svar: Tack snälla!
Sofie Strandberg

2020-09-26 @ 14:42:13
Postat av: Lena

Fina Fynd

Svar: Tack!
Sofie Strandberg

2020-09-26 @ 16:32:01
URL: http://lenahaga.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0