Påskafton och påskdagen

Nu tar vi och skruvar tillbaka tiden ända till påskafton och påskdagen!
 
Påskafton
Påskafton började med att jag och Dan gick en långpromenad i Malmö, till Slottsparken.
 
Och vidare förbi Malmöhus slott.
 
På kvällen gjorde vi oss i ordning för påskmiddag hemma hos mina föräldrar. Jag hade en ny klänning från MQ på mig dagen till ära.
 
Hemma hos mamma och pappa hade mamma findukat och det bjöds på påskmat. Men det bästa var ändå att mamma hade slängt in lite potatisgratäng och kycklingfilé för att bryta av. Man blir rätt snabbt trött på påskmaten annars.
 
Till efterrätt blev det prinsesstårta och glutenfri daimtårta till mig.
 
La familia! Älskar dem så mycket. Sedan spelade vi spel och umgicks tills klockan närmade sig tolv och det var dags att köra hem.
 
Påskdagen
På söndagen hade vi bjudit hem Regina och Frédéric på påskmiddag och häng. De anlände runt 16 och vi bjöd på bubbel och försnacks i form av chips, smetana och rom.
 
Sedan fick de i uppgift att lokalisera påskäggen som jag hade gömt till dem! Dan trodde att detta skulle bli lite tramsigt, pga vi är ju inte barn. Men det var mycket uppskattat. Vi alla är barn inombords! Frédéric hittade sitt påskägg direkt, men Regina fick leta liiiite längre haha <3
 
När bubbel hade intagits och påskägg hade hittats var det dags för middag. Vi bjöd på hasselbackspotatis. lax i ugn, sparris och två såser.
 
Därefter spelade vi Ticket to Ride Japan OCH Italien och åt efterrätt. Jag fick Ticket to Ride Japan i födelsedagspresent, och på baksidan av det brädet fanns även Italien. Så kul!
 
Och så hängde vi tills klockan blev sent och det var dags för dem att åka hem. Så fin kväll med två favoritpersoner!
 
Resten av påsken tog jag och Dan det lugnt och tittade på Marvelfilmer. Ett par härliga, lediga dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0