Fredag till söndag: Mer IKEA, pastamiddag och tända ljus

Nu ska vi kika på mina sista lediga dagar innan vardagen började igen.
 
Fredag
I fredags hade jag och Dan bokat in en fika med Sarah, Niclas och Sixten.
 
Vi gjorde oss i ordning och jag hade på mig den här klänningen från Lindex.
 
Sarah och Niclas bjöd på glutenfri kladdkaka med vispgrädde och kaffe. Och så gosade vi med Sixten som fyllde 1 månad. Tänk EN månad på den här planeten <3 Lille plutten. 
 
Efter fikat vinkade vi hej då och så åkte jag och Dan till IKEA för 85:e gången den här semestern. Vi skulle kolla på ljusslingor till vårt nya vitrinskåp som såklaaaaart var slut i den storleken vi ville ha. Orutinerat av oss att inte kolla ordentligt i appen innan vi åkte dit.
 
Men! Vi åt i alla fall fredagsmiddag. Fish and chips, fast jag åt med mos istället för pommes. Resten av kvällen var vi hemma, småstädade och fixade lite.
 
Lördag
Sen blev det lördag! Vi hade bjudit hem Athena, Peter, Jenny, Jacob och lille Arvid på middag.
 
Försökte ta en bild där man såg magen. Måste vara jag som tar bilder i så dåliga vinklar för den syns inte jättetydligt här. Trivs i alla fall väldigt bra i den här klänningen, också den från Lindex.
 
Jag dukade med en linneduk från H&M Home och lite loppisfyndade tallrikar.
 
Klockan 16 anlände gästerna. Vi serverade förbubbel.
 
Och vid 17 var det dags att äta.
 
Det blev pasta med hemgjord tomatsås.
 
Det bästa när man äter pasta med tomatsås är att ha mycket tillbehör, så kan man toppa med lite vad man vill. Vi hade till exempel grönsallad, tomater, burrata, kapris och parmesan.
 
Efter maten blev det efterrätt som tyvärr inte fångades på bild, och sedan spelade vi Ticket to ride.
 
Eftersom vi var sex personer spelade vi i lag och här ser ni hög koncentration från Dan och Peter. Sedan umgicks vi tills klockan blev nästan ett på natten och det var dags att diska undan och sova.
 
Söndag
På söndagen gjorde jag och Dan nästan ingenting. Vi städade undan det sista från gårdagens middag, gick en söndagspromenad och åt rester till middag.
 
På kvällen tittade jag på Bianca Ingrossos senaste vlogg och tände ljus i vardagsrummet. Även om det känns lite höstigt just nu så är ju definitivt inte sommaren slut. Vi kommer hinna med fler bad och mer häng ute innan det är dags att bunkra upp med halsduk och mössa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0