Helgen: Loppisfynd, scouta förskolor och hemgjord tomatsås

Lördag
Förra helgen var ganska lugn för min del, men det var skönt också. Jag började i alla fall lördagen med att göra mig i ordning. Vädret var sisådär, så jag tog på mig den här poloklänningen jag fått av en kompis.
 
Jag och kulan skulle på utflykt! Först körde vi till Staffanstorp och hämtade upp Athena och sedan vidare mot Helsingborg.
 
Vi plockade upp Regina på vägen och körde sedan vidare till Carolines loppis! Här hittar ni hennes instagram.
 
Caroline åker runt på en massa olika loppisar och kikar igenom utbudet, sedan säljer hon det vidare. Mycket skönt att slippa göra allt grovjobb själv 🙈
 
I lördags hade hon sin första pop up-butik! Annars säljer hon via instagram. Det var så mysigt att gå runt i hennes trädgård och kika.
 
Jag köpte den här kannan till min kompis Sarah bland annat.
 
Och så bjöd Caroline på citronpaj.
 
När vi kände oss klara körde jag och Athena till Tirups Örtagård som ligger utanför Staffanstorp. Där åt vi lunch och kollade i butiken. Mmm, bakad potatis med räkröra. Sen vinkade jag hej då till Athena och körde hem igen.
 
Men vad köpte jag på loppisen? Det här gröna fatet!
 
Och 5 sådana här vinglas. Dans kommentar: "Jättefina, men kan vi sluta köpa glas nu?" 😅
Resten av kvällen tog vi det lugnt hemma och tittade på filmen "The Farewell" som var heeeelt OK men ganska långsam.
 
Söndag
Det blev söndag och Nima chillade vid min monstera. Jag och Dan gick en långpromenad och scoutade förskolor i Västra Hamnen. Vi vet att det inte är säkert att man får en förskola i närheten av sitt hem, men vi ville se hur många förskolor det finns här. Och låt mig säga att det finns sjukt många! Vissa jättestora, och andra pyttesmå.
 
Resten av dagen gjorde vi inte mycket. Vi småstädade och jag lagade pasta med hemgjord tomatsås.
 
På kvällen jobbade Dan och jag åt apelsinskivor och tittade på Thunder in my heart. Fruktansvärt bra serie, rekommenderas verkligen! Klart slut på helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0