Helgen: Rensning, IKEA och BBQ-fest

Lördag
I fredags hälsade vi på Sarah och Niclas och deras nyfödda lilla Sixten <3 De har ungefär en lika stor lägenhet som oss och har inrett sitt barnrum så fint och funktionellt. Jag och Dan blev jätteinspirerade och började direkt rensa på vårt kontor när vi kom hem. Det ska så småningom bli barnrummet.
 
Problemet är bara att jag har mitt hemma-kontor här inne också. Vi får se hur vi löser det smidigast.
 
På lördag eftermiddag gjorde vi oss i ordning för lite BBQ-fest hemma hos mina föräldrar!
 
Jag hade den här klänningen från Lindex på mig.
 
Klockan 16 anlände vi och fick förbubbel. Jag drack fläderdryck från Kivik 😌Det var strålande väder och vi kunde sitta ute.
 
I ungefär en timme sedan började det ÖSREGNA från ingenstans. Svensk sommar hörni! Men vi behövde ju lite regn, så det var ändå på tiden. Tänk att på den här gården har jag vuxit upp, lärt mig cykla, ritat med kritor på marken och lekt kurragömma.
 
I alla fall! Min lillebror Carl och hans sambo Alice hade grillat kött och lagat mat heeeela dagen. Det serverades förutom rökt, grillad bringa också potatissallad, rödkål, pickles, hemgjord bbq-sås.
 
Och jag och Dan gjorde majskolvar med philadelphia, parmesan och chiliflakes.
 
Men sluta så gott. Vi åt mycket och länge, och satt ute i mammas och pappas uterum tills klockan blev halv ett på natten. En fin sommarkväll!
 
Söndag
 Det blev söndag och jag och Dan åt frukost framför Nyhetsmorgon.
 
Rostat glutenfritt bröd med nutella, smoothie och kaffe. Allt man behöver för att starta dagen bra.
 
Sedan gjorde jag och Dan det vi har gjort 750 gånger den här semestern: Åkte till IKEA. Skickade den här selfien till mamma och skrev att vi bor här nu. Ni kan hälsa på oss och bebis på IKEA i Malmö framöver. Vi ska adressändra snarast.
 
Skojar såklart. Vi kom i alla fall hem med bra förvaringsgrejer. Bland annat en ny möbel till badrummet där vi kan förvara tvätt på ett bättre sätt än vi gjort tidigare. Den här har Dan velat ha såååå länge, så han var pepp. Resten av söndagen skruvade vi alltså ihop IKEA-möbler. Ska visa allt i ett annat inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0