Lite från veckan som gick

Vi kikar på några bilder från veckan som gick!
 
Jag gick in i vecka 27 och magen växeeeeer. Känner mig stor och hittar knappt kläder i min garderob som passar. Och större ska jag bli hehe!
 
Vädret var ju kul i tisdags. Det regnade från tidig morgon, hela dagen, hela kvällen och när jag gick och lade mig så regnade det fortfarande.
 
En frukost framför datorn. Åt vaniljyoghurt med blåbär och glutenfria knäckebröd med ost.
 
Behövde gå och handla trots regnoväder och var väldigt opepp. Kunde knappt knäppa min regnjacka dessutom 😅
 
En kväll åt jag och Dan varma mackor med lite av varje på. På en av mina hade jag kantareller och ost. Mmmmm, varma mackor med kantareller.
 
Min faster lade upp den här bilden från 1960 på Facebook. Det är min farmor och farfar, min faster och min pappa när han var bebis. ALLTSÅ HUR SÖT är inte min pappa här?? Tänk om vår bebis kommer se ut såhär? Gah. Jag tycker det ska bli så spännande att se vad för "färger" vår son får. Min familj är ganska mörk med mörkt hår och bruna ögon, medan Dan är lite ljusare och har blå ögon. Kommer han få mina ögon och Dans lockiga hår? Vi får se!!
 
På tal om bebis så köpte vi en babysitter i veckan! Vi köpte den begagnad via Facebooks Marketplace och den var hur fräsch som helst. Mycket nöjd över detta kap.
 
Torsdag och morgonkaffe i badrummet.
 
Efter jobbet gick jag till gymmet. Första gången på superlänge. Gick på löparbandet och tränade sedan ryggen. Mår så bra av att träna så ska försöka komma iväg lite oftare, i alla fall gå en och annan promenad ute.
 
Och så blev det fredag! Dan har tokjobbat hela veckan, från tidig morgon till sent på kvällarna. Så han lovade mig kvalitetstid med en liten kräftskiva på fredagskvällen. Jag köpte allt gott jag var sugen på såsom västerbottenpaj, vitlöksbröd, räkor och havskräftor och gjorde hemgjord aioli.
 
Så åt vi tills vi var galet mätta och umgicks hela kvällen. Sen blev det helg men det kikar vi på i ett annat inlägg.

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

Det här ser bara föööööör underbart ut, verkligen underbart! Jag älskar skaldjur :) Och Västerbottensost, som Umeåbo är jag ju lite indoktrinerad ;D

2021-08-24 @ 08:15:48
URL: http://ajlimuller.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0