Måndag till torsdag: Vitrinskåp, Ramen och Fulltofta Naturcentrum

Måndag
I måndags behövde vi köra till IKEA i Helsingborg eftersom vitrinskåpet som vi skulle köpa var slut i Malmö. Dessutom var det stora paket som inte gick in i vår bil 😅 Pappa var snäll och följde med oss till Helsingborg med sin bil, och sen körde vi allt hem till oss i Malmö. Som tack för hjälpen bjöd vi pappa på lunch på en indisk restaurang som heter Kontrast här i Västra Hamnen. Så kul att det börjar öppna lite mer restauranger här nere!
 
Resten av dagen höll vi på med detta: Bygga ihop vårt nya vitrinskåp. Jag var så trött i ryggen och har svårt för att böja mig just nu, så det var mest Dan som lyfte och höll på. Vid 23-tiden var vi klara.
 
Men såhär blev det till slut! Nu ska vi bara köpa belysning till glaspartierna och styla klart det, sen är vi nöjda.
 
Tisdag
Det blev tisdag och jag började dagen hos min barnmorska. Vi kollade mitt HB i blodet, konstaterade att mina TSH-värden såg bra ut, lyssnade på bebis hjärtslag och pratade lite förlossningskurser. Sedan gick jag en kort vända på stan innan jag åkte hem igen.
 
Väl hemma fortsatte jag och Dan att rensa lägenheten och körde till soptippen och slängde grejer. På kvällen gjorde vi oss i ordning för att äta ute och jag hade den här klänningen från Lindex på mig.
 
Det har öppnat en helt ny ramenrestaurang i Malmö som jag och Dan var mycket pepp på att testa. Ramen to Biiru heter den och ligger på Möllan.
 
Jag och Dan har inte ätit riktigt god ramen sedan vi var i Tokyo och var därför mycket taggade. De hade till och med en biljettmaskin där man trycker in vilken ramen man vill ha, sen lämnar man den till kassan och betalar. Precis som i Tokyo 😭
 
Jag beställde en Creamy Miso med extra ägg.
 
Och Dan en Spicy Miso. Till Dans ramen kunde man välja en hetta på skalan 1-4, Dan valde en 2:a och var väldigt glad över att han inte valde en starkare haha.
 
Ramen alltså <3 Finns det något bättre? När vi ätit upp åkte vi hem och tittade på New Amsterdam på Netflix.
 
Onsdag
I onsdags hade jag och Dan en utflyktsdejt med Athena och Peter. Vi packade lite filtar och fika och begav oss till Fulltofta Naturcentrum för att promenera i skogen. Här bestämmer vi vilken slinga vi ska ta.
 
Det var så fint och mysigt. Dessutom strålande väder för en promenad.
 
Vi stannade till och fikade och gick totalt 6 km.
 
Sedan körde vi hem till Athena och Peter i Staffanstorp och spelade spel på terrassen. En mysig onsdag!
 
Torsdag
Det blev torsdag och Nima levde sitt bästa liv.
 
Min morbror Ola, hans fru Pia och min kusin Hampus var i Malmö för dagen och vi mötte upp dem för att äta lunch på Köket Lu på Davidshallstorg. Vi åt kung pao chicken och pratade om vad vi hunnit med på semestern. Sedan strosade vi lite på stan innan det var dags att vinka hej då.
 
På kvällen gjorde jag och Dan hemgjorda räkmackor och tittade på ett par avsnitt av James May: Our man in Japan på Amazon Prime. Den är så rolig. James May åker runt i Japan och gör en massa knäppa saker. Rekommenderar den verkligen.
 
Nu är det fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0