Vecka 32

 
God förmiddag och glad måndag!
 
Då är fyra veckors semester slut och det är dags för mig och Dan att börja jobba igen. För att kickstarta veckan kör vi en lista tycker jag!
 
Välkommen tillbaka till vardagen! Hur känns det att semestern är slut?
Tack! Jag tycker att det känns helt okej. Speciellt nu när jag jobbar hemifrån. Det ska dessutom bli skönt att komma in i rutiner igen: Laga mat, gå lunchpromenader, gå upp i vettig tid haha.
 
Vad blev måndagsfrukosten?
Vi behöver handla, så den blev något så enkel som naturell yoghurt med lite honung i och två knäckebröd med smör. Till det koffeinfritt kaffe och vatten.
 
Hur ser middagsrutinen ut den här veckan?
Vi har varit så otroligt dåliga på att laga mat under semestern, så det ska vi ta tag i idag! Jag har dessutom gett mig själv uppgiften att använda så mycket jag kan av det vi har hemma. Det blir som en utmaning: köp så få nya råvaror som möjligt. Idag ska vi äta vegetarisk lasagne, för det har vi nästan allt hemma till!
Men ska också försöka äta säsongsmat såsom majskolvar, kronärtskocka och kräftor. Augusti är bästa matmånaden enligt mig.
 
Hur ser hemmakontoret ut för tillfället?
Ganska tomt, blandat med lite bebisgrejer. Vi har ju rensat ut en del, och inte riktigt bestämt hur vi vill ha det än. Men känns skönt att det inte är så stökigt.
 
Vad kan vi förvänta oss för inlägg i veckan?
Jag ska ge er en ny graviduppdatering, sammanfatta de sista lediga dagarna och så funderar jag på om jag ska visa upp lite saker till bebis som vi köpt? Är det kul?
 
Hoppas ni har en fin start på veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0