Första dagarna hemma

Det blir mycket bebisfokus här på bloggen just nu. Så fort jag börjar göra liiite annat än bara hänga hemma med bebisen så hoppas jag att jag får lite annat content haha. Men nu kikar vi på det lilla vi hittat på sen vi kom hem från BB.
 
Förra torsdagen kom vi äntligen hem. Gud alltså, så skönt att få komma hem till sin lägenhet, sova i sin egen säng och börja landa lite.
 
Första natten gick heeeelt okej. Min amning går bättre och bättre men ibland får vi stötta upp med ersättning, speciellt om nätterna.
 
Första fredagen hemma och vi hängde i sängen rätt länge. Nima har varit ganska skeptisk mot Frans. Hon håller sig på avstånd och går inte nära, haha.
 
Jag fick pushpresent från Dan <3 Fan vad jag förtjänade det haha. Jag fick de här örhängena från Caroline Svedbom.
 
Och sen kom blombud från jobbet! <3
 
Första dagen hemma firade vi med vår första barnvagnspromenad! Frans gillade vagnen, så länge den rullade haha. Men så jobbigt det är med hur man ska klä sin bebis nu. Är han för varm? Är han för kall?
 
Vad vill du äta till middag? frågade Dan. Smörgåstårta och bubbel! utbrast jag. Sagt och gjort. Mmm, drömmiddag.
 
Sen tittade vi på Idol och jag bara grät och grät. Tror hormonerna slog till ordentligt den här dagen. Var så tacksam för allt. För att vi mådde bra, för att vi hade en bebis, för att Dan är världens bästa person.
 
Det blev lördag och jag och Dan gjorde inte mycket. Vi fick matleverans från min familj med ostar, carpaccio, marmelad och godis. Alltså hur fina?? Vi åt och tittade på Så mycket bättre.
 
På söndagen badade vi Frans för första gången. Det var inte sådär jättepopulärt.
 
Funderar så över vad Frans får för ögonfärg. Visst ser det ut som att han får bruna ögon?
 
Annars har Dan skämt bort mig med mat.
 
Och Frans godkände babysittern!
 
Vi har fått så många blommor och presenter från vänner och familj. Tack snälla <3
 
Och det var det ungefär. Jag och Frasse hänger mest i soffan faktiskt. Jag är inte superrastlös än så länge, men det ska bli skönt när vi kan gå ut lite mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0