Vecka 50

 
Hej och glad Lucia!
 
Dagarna bara springer förbi här. Vi har haft ett par bra nätter och jag känner mig någorlunda utvilad. Hemmet är dock kaos och jag är glad om jag kommer utanför hemmet en gång om dagen. Allt tar så mycket längre tid med en bebis, speciellt när den vill amma typ 24 timmar om dygnet. Är i alla fall glad över att Frans gillar sin vagn och att han hittills nästan alltid somnar i den.
 
Den här veckan har jag och Dan lite roliga saker inplanerade!
  • Jag ska äntligen klippa mig! Wiho. Passar på att få lite egentid och går till frisören i veckan. Ska bli härligt att bli lite fin inför jul.

  • Vi ska till BVC och väga bebis <3

  • Jag och Dan har någon enstaka julklapp kvar att köpa och eftersom vi inte vill ta med Frans in i affärer så får vi dela upp oss. Så en dag tar Dan någon timme och springer på stan och en annan dag gör jag samma sak.

  • På söndag ska vi träffa hela min familj för första gången sedan Frans kom. Vi ska ha julfirande hemma hos min syster här i Malmö. Det ska bli så mysigt.
Annat jag vill göra i veckan:
- Gå en promenad om dagen (som läkaren rekommenderade efter mitt kejsarsnitt)
- Dricka glögg, äta lussebullar och slå in julklappar
 
Älskar ändå att jag försöker ha lite mål för den här veckan. Men vem försöker jag lura? Jag kommer bara sitta i soffan och amma, amma, amma. Är det såhär det är att ha en liten, liten bebis? Det känns seriöst inte som att jag gör något annat.
 
Hoppas ni har en fin måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0