7 saker från veckan som gick

Veckans familjebild: Min lillebror Carl fick en 100 år gammal kamera i julklapp och ville testa den när vi var hos mina föräldrar för ett par veckor sedan. I veckan fick han resultatet framkallat och såhär blev det! En familjebild tagen med en 100 år gammal kamera <3
 
Veckans koffeinfria: Dan var så gullig och beställde ett fint koffeinfritt kaffe till mig. Detta från Kafferosteriet Koppar var sååå gott.
 
Veckans munskydd: Jag fixade naglarna i måndags och hade på mig munskydd under tiden. What's up med att de är så gigantiska? De tar över hela ansiktet och åker snabbt upp i ögonen på mig.
 
Veckans Nima: Sedan det blev så kallt ute har vi haft igång värmegolvet i badrummet. Så nu hittar jag alltid Nima såhär på badrumsmattan <3 Varmt och skönt.
 
Veckans morgonväder: Krispigt, kallt och ljust. Det må vara kallt ute, men det blir ljusare och ljusare för varje dag!
 
Veckans frukost: Min müsli tog slut en dag, så jag gjorde avokadomackor på riskakor till frukost istället. Muuums vad gott! Kändes lyxigt.
 
Veckans jobba hemifrån-outfit: När det är så himla kallt ute får man kura ihop sig i tjock, stickad tröja och varma innetofflor.
 
Imorgon är det måndag igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0