Mina senaste mobilbilder

Det var längesedan vi tittade på mina senaste mobilbilder, så det tänkte jag att vi ska göra nu.
 
Mina naglar när de var alldeles nyfixade. Har gått över till fransk ombre istället för enbart rosa. Är mycket nöjd!
 
En morgon när jag piffade till mig lite extra.
 
Hade klänning utanpå jeans, som jag älskar när man inte orkar strumpbyxor.
 
Jag och Dan hade en mysmiddag vid köksbordet. Tror detta var Trettonafton! Åt carpaccio, postatisgratäng och sallad. En himla blandning, haha.
 
Vaknade upp till "snö" en morgon. Hela Sverige har svinmycket snö och detta är det mesta vi har haft här i Malmö.
 
I vår Slack-kanal på jobbet skulle man lägga upp en bild som sammanfattade sin julledighet. Alla skickade in fina utflyktsbilder och berättade om allt möjligt skoj de hade gjort. Jag lade upp den här bilden och sa att Netflix fortsatte att shame:a mig. JA Netflix, jag kollar fortfarande!!
 
Morgonkaffet! "Men läste inte jag att du hade slutat med koffein?" tänker ni nu, och jajamen! Har varit utan koffein i över två månader nu. Dricker en kopp koffeinfritt kaffe på morgonen. Behöver mitt substitut. Det smakar helt OK!
 
Jag har mest skjortor och klänningar i min garderob. Och nu när jag enbart jobbar hemifrån vill jag gärna ha en varm, långärmad t-shirt. När Intimissimi hade rea på den här slog jag till.
 
Den är varm, men samtidigt tunn och så skön. Perfekt för hemarbete! Rekommenderar att gå upp en storlek då de är ganska små i storlekarna.
 
Ny dag, ny spegelselfie.
 
Har hängt mycket i soffan och ätit Daim på sistone. Visste ni att det är mitt favoritchoklad?
 
I fredags var det Tulpanens dag och jag köpte därför med mig tulpaner hem på min lunchpromenad. Den här fina vasen har vi ärvt av Dans farmor och farfar och den står just nu i fönstret på mitt kontor. Tycker den är så fin.
 
Avslutar med den här soliga bilden från i fredags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0