Vecka 2

God morgon!
 
Måndag vecka 2, och medan övriga Sverige verkar ha snö och strålande sol bara regnar det här i Malmö. Jag har så svårt att gå upp på morgonen just nu, tror att jag bara inte vant mig efter julledigheten och snoozar så mycket att Dan suckar HÖGT bredvid mig. Haha stackare.
 
I helgen testkörde vi en bil som vi sedan bestämde oss för att leasa. Är så pepp på att få hem den!! Det var soligt och fint väder och jag bytte mina vanliga glasögon mot mina solglasögon medan jag körde. När vi var tillbaka på parkeringen var jag så uppe i varv och taggad så jag glömde mina glasögon i bilen. Kom på detta på kvällen när jag var hemma igen. Detta är så typiskt mig. Blir alldeles stirrig och glömmer saker. Men dagen efter kunde vi köra inom bilhandlaren och hämta dem, så ingen skada skedd.
 
Den här veckan är min privata kalender helt tom. Det är ju så nu i dessa tider. Jag jobbar, går lunchpromenad, tittar på TV-serier, äter middag och sover. Och så börjar allt om igen dagen efter. Men det är vad det är. Så länga mina nära och kära är friska känns det bra <3 
 
Hoppas ni får en fin måndag, så hörs vi lite senare!
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

ooh vad för bil? hade ni bil innan också eller?
Jag är såååå sugen på bil men just nu är det inte helt rätt i tajmingen. Men drömma kan man ju :)

Svar: Vi hade ingen bil tidigare :) Det blev en Peugeot 2008! :)
Sofie Strandberg

2021-01-13 @ 18:30:48

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0