Helgen: Rau, middag i Helsingborg och bakissöndag

Vi ska kika på min helg!
 
Fredag
Jag gjorde mig fredagsfin i en gammal jumpsuit från Monki och fixade till håret. Var SÅ sugen på bubbel i fredags, men det får ju vänta tills lillkillen i magen är ute. Fick så många kommentarer på instagram om att det finns alkoholfritt bubbel, och jaaa såklart. Men det är ju inte samma sak. Då föredrar jag mer alkoholfria drinkar, cider eller öl om jag ska vara ärlig.
 
Jag och Dan hade en middagsdejt med Desirée och Micke på restaurang Rau på Davidshallstorg. Rau har asiatisk vegetarisk mat som är väldigt god. Rekommenderar alla att gå dit!
 
Jag och Dan beställde in lite olika rätter att dela på. Dumplings, råraka på sötpotatis och morot och "falsk anka" som var någon sort av sojabaserat alternativ till anka. MYCKET gott och bra smaker. Får fem av fem alkoholfria öl.
 
Till efterrätt åt vi friterad banan med glass. Sedan gick jag, Dan, Des och Micke till Möllan för lite uteserveringshäng, men då tog jag inga bilder. En väldigt fin kväll var det!
 
Lördag
Det blev lördag och jag gick ner till stan för att göra lite ärenden. Köpte en smoothie på Joe and the Juice som matchade min outfit.
 
När klockan var 16 tog jag tåget till Helsingborg för att gå på middag hos Hannah tillsammans med Felicia och Regina. Jag och Regina stannade till på vägen och tog gravidbilder i en park, haha.
 
Häng på Hannahs balkong!! Nu är det nästan exakt ett år sedan vi fyra började hänga <3
 
Hannah bjöd på försnacks som dadlar inrullade i bacon, oliver, crostini och tapenade.
 
Sedan var det dags för en trerätters middag!
 
Till förrätt: Kronärtskocka med vispat, brynt smör. Lägg av hörni.
 
Fina Felicia och Bella!
 
Till varmrätt: Pasta al limone på Hannahs eget vis. Dessutom mycket god glutenfri pasta som jag genast ska inhandla.
 
Efter varmrätten fortsatte vi hänga i sommarvärmen på balkongen.
 
Regina! Alltså hur snygg kan man vara?
 
Till efterrätt: Vaniljinkokta rabarber med gräddfilskräm och karamelliserad vit choklad. Ni hör ju. Vilken pangkväll! Plötsligt var klockan över tolv och det var dags för mig att ta tåget hem.
 
Söndag
Det blev söndag och jag kände mig bakis fast att jag såklart inte druckit en droppe alkohol. Tror att detta beror på sena kvällar och mycket socialt häng. Jag tog mig ner till stan och åt lunch på Joe and the Juice. Visste inte att de hade glutenfritt bröd! Blev mycket glad.
 
Sedan provade jag en massa klänningar som absolut inte passade mig och besegrad begav jag mig till Lomma Glassfabrik för att äta glass istället.
 
Tog två kulor: en med pistage och en med choklad. Väldigt klassiskt för mig, som behövdes en bakissöndag.
 
Och det var min helg!

Kommentarer
Postat av: Sofia Gjerstad

Man kan ju ta några munnar eller ett litet glas. Framförallt senare delen av en graviditet. Många andra länder är det inte något slags "totalförbud" som verkar va vanligt i Sverige :)

2021-07-08 @ 23:09:55

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0