Lite från sistone

Saker som har hänt på sistone:
 
Vi var på IKEA och jag blev helt kär i den här färgen på en bebissäng. Vi har dock nu bestämt oss för att köpa en vit. Men tyckte den här turkosa var mycket fin!
 
Vaknade en morgon av att Dan satte ihop vår nya hallmöbel. "Ska bara fixa detta lite snabbt" sa han. Det tog totalt 2,5 timme.
 
Och här har vi resultatet! Vi behövde bättre förvaring till våra skor, samtidigt som vi behövde en smal möbel så att barnvagnen kan stå i hallen till vardags. Skoskåpet kommer från IKEA och heter Hemnes.
 
Jag gick in i vecka 23 och bebis är nu lika stor som en grapefrukt enligt appen Preggers.
 
Vi fick risotto med smak av saffran och tryffel av Carl och Alice när de var här på middag. Så det lagade vi en kväll. Mycket gott.
 
Foglossningen är numera under kontroll, och jag tror att detta är tack vare att jag använder mina löparskor som promenadskor. Har på mig dem vart jag än går.
 
Var på stan och fixade naglarna i onsdags. Jag brukar ha något ganska neutralt, men valde rött lack den här gången för omväxlings skull.
 
Blev otroligt nöjd. Älskar rött nagellack!
 
Vi avslutar det här inlägget med en gullig dalahäst jag och Dan fick av Sös och Hampus. Hampus har köpt den i Dalarna, när han hälsade på sin familj. Den bor numera i vår steghylla i vardagsrummet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0