Loppisfynd: assietter, djupa tallrikar och en fantastisk skål

Jag har köpt mycket på loppis på sistone. Så mycket att Dan har sagt att det nog snart får räcka, haha. Var ska vi ha allt? Ja det kan man ju fråga sig.
 
Jag har aldrig varit bra på loppis. Jag fyndar nästan aldrig, gör ofta ganska dåliga beslut och kommer hem med saker som jag sen aldrig använder. Men så startade Reginas vän Caroline ett instagramkonto där hon säljer loppissaker hon har fyndat. Och hörni, detta är GENI. Helt plötsligt har någon annan gjort det värsta sållandet och det är bara fina fynd man har att välja mellan. Det gäller dock att vara snabb så ingen annan hinner köpa det man vill ha!
 
Carolines instagram heter smacitronergula_ och ni hittar den här!
 
Det jag varit ute efter är främst tallrikar och då med fokus på blåvitt porslin. Blåvitt porslin är min akilleshäl 😅
 
Ett av mina senaste köp är dessa djupa tallrikar. Tre styck lyckades Caroline få tag på. Tänk att duka upp med dem en pastakväll!
 
Dessa tre gulliga assietter var mitt första köp från Caroline. Inte visste jag då att jag skulle köpa hur mycket som helst, heh. Brukar använda dem till frukostmackan!
 
Ett annat av mina senaste köp är dessa assietter. Hela 6 stycken att använda till förrätt eller fika. Älskar den vita kanten.
 
Det här vita fatet är ett annat köp som jag är mycket nöjd med.
 
Perfekt till sommarsallader eller pasta. Eller ja, vad som helst egentligen!
 
Och den här karaffen! Jag brukar blanda saft i den och låta stå i kylen. Jag blir så trött på vatten nu när jag är gravid? Känns inte som jag dricker något annat. Gott att lyxa till det med fläderblomssaft då och då.
 
Den här grönblå, djupa tallriken är också ett fynd. Fanns dock bara en av den, men tycker det är fint att blanda olika tallrikar när man dukar.
 
Sist, men absolut inte minst, har vi den här FANTASTISKA skålen.
 
Blåvit såklart. Tänker att den är fin som salladsskål, ha massvis med räkor i eller något annat gott. Är otroligt nöjd med detta köp!
 
Det finns så mycket fint att fynda på loppis. Tack Caroline för att du har hjälpt mig hitta allt detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0