Helgen: Namu, kvällsbad och en sommardröm

Nu ska vi titta på vad jag gjorde i helgen.
Egentligen hade jag tänkt blogga om mina senaste loppisfynd, men jag är så seg på att samla ihop och fota av allt. Men det kommer, jag lovar!
 
Så, till helgen istället.
 
Fredag
Den började här i fredags, med lunch på Namu med mina kollegor. Andra gången jag träffade dem i verkligheten!! Så glad för det. Jag beställde en bibimbap med kyckling, mmm.
 
Tänk när det blir vardag igen att gå och luncha med sina kollegor. Och vilket fint gäng jag har glädjen att få jobba med!
 
Efter lunchen/mötet gick jag en snabbis på stan och sen fick jag skynda mig hem för att se Sverige spela EM-match mot Slovakien. På kvällen åt vi pizza och jag åt den här glutenfria skapelsen med soltorkad tomat, oliver, ruccola och parmesan. GOTT.
 
Klockan 21.30 gick jag och Dan och tog ett kvällsdopp. Eller, jag badade och Dan höll mina saker i vanlig ordning haha. Vi har bott i Västra Hamnen i 6 år till hösten och Dan har inte badat i havet en enda gång hittills. Inte ens den otroligt varma sommaren 2018. Är det i år det händer? I think not.
 
Lördag
Det blev lördag och vi började dagen med en morgonpromenad. Strax därefter hängde jag på balkongen, solade och läste. Magen börjar saaakta komma nu.
 
Vid 17 gjorde vi oss i ordning för kvällen. Hade på mig den här klänningen från KappAhl.
 
Vid 18 anlände vi hos Athena och Peter i Staffanstorp tillsammans med Jenny och Jacob.
 
De hade dukat så fint för middag ute på terrassen. Vi åt grillat och pratade om vad vi hade gjort på sistone.
 
Till efterrätt blev det jordgubbar med socker, mjölk och grädde. Vi kunde hänga ute hela kvällen tills klockan blev efter midnatt och det var dags att åka hem. Älskade sommarkvällar!
 
Söndag
Det blev söndag och jag och Dan hade lunchdejt med Sarah och Niclas i Limhamn.
 
Vi åkte till Fiskrökeriet och åt allt gott. Jag beställde en "Limhamnsbiff" (= wallenbergare på fisk) med potatismos, skirat smör och lingon.
 
När vi ätit upp var vi sugna på glass och gick bort till Limhamns Glassmejeri.
 
Niclas beställde den SJUKASTE glassen som kallades för en "sommardrömsskål". Tre kulor glass, mjukglass, grädde OCH strössel. Blev så avis och ångrade att jag själv inte tog en sådan, haha.
 
Sedan gick vi en promenad i området innan det var dags att köra hem.
 
Klart slut från en superhelg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0