Midsommaroutfit 2021

Ja, jag har ju redan visat lite bilder på min midsommarklänning. Men tänkte att vi skulle kika lite närmre på hela outfiten. Klänningen beställde jag från Adoore på måndagskvällen och de lyckades leverera den reda på torsdagen 🤯 Snabbt jobbat! Jag brukar ha storlek 38 i dessa klänningar, men nu under graviditeten har jag gått upp i 40 för att få den lite rymligare. Trivs så bra i den!
 
Vårt midsommargäng har som tradition att binda krans ihop. Vi alla tycker nog att det är lite småtråkigt, men det blir en rolig grej när vi gör det ihop. Och midsommarkänslan blir på topp. Jag blir verkligen aldrig nöjd med min krans. Den blir alltid ful och kantig. Men i år gjorde jag det lätt för mig och använde endast brudslöja i kransen. Blev nöjd för en gångs skull! Fluffig och gullig.
 
Den obligatoriska midsommarbilden på mig och Dan <3
 
Dans skjorta kommer från NN07 för den som undrar.
 
Nästa år är vi tre! Då ska jag knyta blomsterkrans även till lillkillen. Försöker göra en till Dan varje år, men han vägrar. Men med hans fina hår behövs ju ingen krans 🤷🏻‍♀️ Mina örhängen kommer förresten från Lily and Rose och ni hittar dem här.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fin bild

2021-07-31 @ 19:38:47
URL: http://johannalivochresor.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0