Vecka 25

 
Varje gång jag ber Dan ta en bild på mig så känns verkligen magen jättestor. Men sen på bilden ser den inte alls så stor ut? Det är ungefär samma sak som att jag känner mig otroligt svullen, men viktmässigt har jag än så länge inte gått upp så mycket.
 
Jag försöker lita på kroppen och på processen. Det är ju så olika från person till person. Men det är svårt att inte jämföra sig med mina vänner som är ungefär lika långt gångna som mig, men har mycket större mage. Växer bebis som han ska? Nästa vecka ska jag och Dan på rutinultraljudet och då får jag förhoppningsvis höra att allt ser bra ut.
 
Och medan jag tar gravidbilder och pratar bebis, står vi mitt i en regeringskris. Jag satt hela förmiddagen och jobbade framför TV:n. Ville inte missa missförtroende omröstningen och presskonferenserna efteråt. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga. Jag tycker att det hela känns så onödigt, samtidigt som jag kan förstå att Vänsterpartiet vill ha något tillbaka.
 
Vi får se hur allt blir. På fredag är det i alla fall midsommarafton, regeringskris eller ej, och det längtar jag ihjäl mig till.

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Du är så fin i din mage Sofie. Alla har olika kroppar och bebisar/magar som växer olika fort. Jag såg ganska precis likadan ut kring magen som dig i den vecka du är i för närvarande :) Nu har jag en basketbollmage som jag bara längtar efter ska leverera bebis snart!

Svar: Oh tack snälla Gabriella <3 <3
Sofie Strandberg

2021-06-22 @ 10:17:51

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0