Vecka 26

 
Oj vad mycket bloggmaterial jag har att ta igen från förra veckan! Hela midsommarhelgen gjorde vi en massa roligt, och det ska vi såklart kika på.
 
Hoppas ni hade en fin helg och att ni inte fick alltför mycket regn på midsommarafton. Men vad gör det egentligen, det är ju bara en dag.
 
Den här veckan ska jag göra en massa skoj. Förutom att jag ska jobba ska jag också få träffa kompisar jag inte träffat på länge! Jag, Dan, Desirée och Micke ska äta på den någorlunda nyöppnade restaurangen Rau här i Malmö. Är så pepp på den! Bara vegetarisk/asiatisk mat. På lördag ska jag träffa Regina, Hannah och Felicia för tjejmiddag. Vilken mysig helg!
 
Och annars är det en del som ska förberedas inför semestern. Det känns så konstigt att jag snart ska vara ledig i fyra veckor? En hel månad med en massa njut!
 
Bebismässigt är det RUL den här veckan. Jag är lite nervös inför det, men tycker det ska bli otroligt skönt när vi får konstaterat att han växer som han ska. Vi har nästan inte köpt något till bebisen än, men efter rutinultraljudet tänkte vi skriva en lista på vad vi behöver. 
 
Hoppas ni har en fin måndag!
 
Midsommarklänning från Adoore

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0