Födelsedagsfirande på MJ's

I fredags var det inte vilken dag som helst – utan min födelsedag! På mitt jobb är vi lediga på vår födelsedag, om den infaller sig på en vardag. En fantastisk förmån. Så jag vaknade inte förrän strax innan 08, och då sjöng Dan för mig och gav mig ett paket inslaget i julpapper <3 Tack, tack. Det var en mjölkskummare som jag hade önskat mig.
 
Vid 09-tiden gick jag till naprapaten och därefter åkte jag direkt till KappAhl. Jag hängde på låset för jag ville nämligen hinna köpa ett par jeans jag hade sett där. Jag tog in tre olika par jeans i provrummet, och alla tre satt som en smäck! Det händer aldrig mig, så de fick snällt följa med hem.
 
Väl hemma igen gjorde jag mig redo för dagen och Nima lapade sol i vanlig ordning.
 
Födelsedagsblus från MQ.
 
Klockan 15 checkade jag och Dan in på MJ's! I julas hade de mellandagsrea och man kunde boka ett rum till halva priset. Vi passade därför på att boka ett stort rum, så att vi kunde hänga här tillsammans med min familj också.
 
Vi lånade upp några champagneglas och så fick jag ballonger dagen till ära.
 
Så härligt med en sofflounge också.
 
Vi mötte upp mina föräldrar som också skulle sova över på MJ's, köpte lite ost och korv från baren och korkade upp en flaska bubbel vi hade med oss.
 
När klockan var 16 gick mamma och pappa in till sitt rum och jag och Dan gjorde oss i ordning.
 
Den här klänningen köpte jag i somras på Boozts sommarrea och den är från By Malina. Jag hade dock inte fått tillfälle att använda den och tänkte att när man fyller år får man ju slå till.
 
Lockade håret och kände mig fin.
 
Dan också <3
 
Vid 17.30 gick vi ner till MJ's fantastiska restaurang och inväntade min familj.
 
Älskar den här restaurangen! God mat, bra service och fin utsikt. Behöver man mer?
 
Vi hade beställt deras Sharing Menu och först ut var det bland annat harissa- och savoykål med lite olika såser och sallad, samt råbiff. Alltså råbiffen var SÅ god. Muuums.
 
Gulliga Carl och Alice.
 
Och bredvid oss fina Christoffer och Annie.
 
På andra sidan Hampus, Sös, pappa och mamma. Hela gulliga familjen samlad!
 
Ytterligare två rätter kom in: Anka och Skrei. Skreien var fantastisk! Ankan också såklart, men fisk är nästan alltid godast på restaurang.
 
Skål från oss!
 
Till efterrätt blev det Grapefruktsorbet med kokos och blodapelsin. Så mätt efter den här middagen.
 
Men strax därefter skulle vi äta tårta, haha. Vid 20.30 gick vi allihop upp till vårt hotellrum, drack kaffe och åt prinsesstårta som jag hade köpt med mig.
 
Och så fick jag paket! Sedan spelade vi spel, drack vin och umgicks tills klockan blev midnatt och det var dags att sova.
 
Dagen efter åt jag såhär god hotellfrukost, och så var födelsedagsfirandet på MJ's slut. Det var fint och väldigt roligt, men gick alldeles för fort.

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vilket fint firande du fick! Så bra att du fick tag på jeans som passade, det är inte så lätt alltid. Gillar verkligen blusen. Så fin ju!

Svar: Tack snälla! Nej det där med jeans är en hel djungel!
Sofie Strandberg

2021-03-02 @ 16:36:10
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Anne

Vilket härligt födelsedagsfirande! Fyller också år 26/2 och känner helt klart att jag vill steppa upp mitt födelsedagsgame efter att ha sett ditt haha.

Nu till en annan viktig detalj - jeansen! Vilka köpte du? :D Har tidigare haft modellen Mary, men såg att det var 25% rabatt nu och tänkte uppdatera med ytterligare något par, och tycker du har så bra stil! :)

Svar: Oh, stort stort grattis till dig! :)
Vad gullig du är! Dessa har jag köpt (ska nog göra ett inlägg om dem sen):
https://www.kappahl.com/sv-SE/dam/jeans/jeans-slouchy-mom-fit/121764/
https://www.kappahl.com/sv-SE/dam/jeans/boot-cut/jeans-boot-cut/803700/
https://www.kappahl.com/sv-SE/dam/jeans/boot-cut/jeans-boot-cut/100610/
Sofie Strandberg

2021-03-04 @ 11:16:17

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0