Kläder inför våren

Jag har ett par nya grejer i min garderob jag tänkte visa upp. En del har ni sett tidigare, men tänkte att dessa vackra plagg förtjänade ett eget inlägg!
 
Blus från MarQet
Den här blusen köpte jag på MQs rea för 150 riksdaler. Den finns inte på hemsidan längre, men har ni tur kanske ni hittar den i butik. Den är stor och rymlig med ett fint knyte i midjan. Har lite svårt att hitta vilka byxor jag ska ha den till bara, men det löser sig.
 
Vita jeans från KappAhl
Äntligen lyckades jag hitta ett par sköna och vita jeans! Dessa köpte jag på KappAhl och ni hittar dem här. De är stretchiga och lite vida längst ner, dessutom lite croppade. Matchar här med en ljus klänning/tunika från H&M.
 
Blommig klänning från Indiska
När min kompis Sarah hade denna på sig på vår middag förra veckan så kände jag att jag bara var tvungen att köpa en likadan. Den är så stretchig och skön. Tänk så fin till påsken och sommaren! Här hittar ni den.
 
Jeansklänning från Bubbleroom
Helt plötsligt fick jag ett enormt sug efter en jeansklänning. Förmodligen har det funnits en del i mitt flöde. Hittade i alla fall den här sköna på Bubbleroom. Vi kommer att hänga mycket i vår och sommar. I veckan hade jag på mig den när det var iskallt ute, kanske inte att rekommendera dock. Här finns den!
 
Då var jag rustad med ett par nya vårplagg. Nu ska det bara sluta snöa också. Glad fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0