Mina senaste mobilbilder: En lunch, en glass och en gungstol

Vi tittar på mina senaste mobilbilder.
 
Följer ni instagramkontot Situationer? Det är så roligt. Kände 100% igen mig här. Tror ni att detta är en typisk grej för oss här i Norden? Jag menar i övriga länder där vädret är bättre kan de ju inte känna samma sak.
 
Förra veckan var jag hos läkaren och tog nya TSH-prover. Det hade gått ner tillräckligt mycket nu, så medicinen hjälper. Skönt! Nu ska jag bara gå på den här medicinen i resten av livet 🙃 Jag ska dit om en månad igen och kolla så det inte höjts på nytt. Känns bra att de har koll på mig.
Hade förresten på mig de här nya svarta munskydden, mycket snyggare än de blå ju! Känns mer "rånare" än "tandläkare".
 
Jag är så nöjd med mina naglar! De känns våriga och fina. Undra vilken färg jag tar nästa gång? Så kul med lite färg istället för vanliga naturella.
 
I fredags lunchade jag med Pierre på Saltimporten. Det var mycket gott förutom att jag åt en skiva bröd och fick så otroligt ont i magen. Hej då gluten, det har varit kul att känna dig.
 
Pierre har alltid kameran i högsta hugg.
 
I lördags hade vi minnesstund utomhus för Dans farmor och farfar som gick bort i julas <3 Dan var så stilig och uppklädd. Denna fina man, så glad att jag har honom.
 
På kvällen var vi bara hemma, åt lövbiff med potatisgratäng och ugnsbakade tomater. Och så tittade vi på Raya på Disney+. Ganska bra film!
 
I helgen gjorde vi annars inte särskilt mycket. Vi rensade i lägenheten och möblerade om inne på kontoret. På söndagskvällen åt vi hemgjorda hamburgare.
 
Igår var det 15 grader och sol här i Malmö.
 
Det firade jag med en promenad och årets första gelato! Glassmakerna blev pistage och dulce leche, mmmm.
 
Inne på kontoret hittar vi en ny grej!
 
Nämligen den här gungstolen vi köpte av Jenny och Jacob. Här sitter jag och tar telefonmöten och korrläser artiklar. Pläden köpte vi på IKEA i måndags.
 
Och det var allt för nu. Hoppas ni har en fin onsdag!

Kommentarer
Postat av: M

Så fin gungstol! Passar jättebra i tredje rummet! 🤗 Skönt att tabletterna gör verkan! 😘

2021-04-01 @ 09:58:13
Postat av: Isabell

Åh vilken fin gungstol! Jag har en vääääldoht likadan. Min gungstol är från Liviöjärvi h
Gungstolsfabrik. Det kanske din också är? Så himla roligt sammanträffande 😍

2021-04-03 @ 11:14:54

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0