Lite från vardagen

Vi ska kika på bilder från Sarahs babyshower, men tills jag har fört över bilderna från min vanliga kamera till min dator så får vi nöja oss med lite mobilbilder från vardagen.
 
I torsdags hämtade jag Sarahs ballonger som vi skulle ha på babyshowern! Hade dem på kontoret och blev glad bara jag tittade på dem.
 
Efter jobbet i fredags korkade vi upp lite vin och cider, hällde upp chips och oliver och höll helg. Älskarrr sånt här fredagsplock.
 
Till middag delade vi en glutenfri pizza från vår kvarterspizzeria och tittade på Carina Bergs "Var fan är storken?!". Otroligt bra, ett stort tips. Gripande och ärlig. Ni hittar den på discovery+.
 
ICAs instagram alltså, älskar dem 😂 Stor igenkänning på detta!
 
Igår var jag så trött på att sitta inne och äta samma lunch dag in och dag ut. Så jag gick ner till Dockan och åt skaldjurssoppa på La Soupe! Mycket gott. De hade till och med glutenfritt bröd!
 
Igår var det också dags att fixa frisyren. Jag går till Emelie på Vassa Strån vid Caroli här i Malmö, hon är grym! Jag klippte topparna och lade i en nyansering. Blev mycket nöjd och känner mig redo inför sommaren.
 
Idag gick jag en sväng på stan och behövde handla lite smågrejer. Lindex hade 20 % på damkläder och jag köpte halva butiken. En ny bikini, ett par leggings, en sport-bh, en topp och en kjol. Kommer dock behöva lämna tillbaka en del upptäckte jag när jag provade hemma. Vill bara börja använda mina sommarkläder nu.
 
Fixade äntligen mina naglar idag också. Det var så skönt att få ner dem en ordentlig bit. Den här gången blev det fransk manikyr! Är mycket nöjd.
 
Och det är väl ungefär vad som har hänt på sistone. Hoppas ni har haft en fin onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0