Lite från sistone: Fars dag, vagnmobil och ljuslyktor

I söndags var det en grå och långsam dag. Men det var också fars dag! Det skulle vi fira med fika hos mina föräldrar. Jag piffade till mig med rött läppstift och en gammal stickad tröja från Gina Tricot.
 
Hemma hos mamma och pappa var det så mysigt uppdukat i vardagsrummet.
 
Det bjöds på tårta, bullar och kaffe.
 
Och så fick pappa presenter såklart! Vi stannade tills klockan blev 18 och det var dags att köra hem. "Nästa gång vi ses har ni kanske en bebis" sa min familj till oss, gulp.
 
På tal om bebis måste jag visa den här urgulliga vagnmobilen!
 
Den har vi köpt av en kollega till vår kompis Niclas som har virkat den helt själv.
 
Vi sa bara vilken färg vår vagn har och att det hade varit kul med djur. Vips virkade hon ihop den här fina! Alltså räven är något av det sötaste jag sett!! 😭🦊 Hoppas bebisen kommer uppskatta den lika mycket som vi.
 
I tisdags kom Athena förbi en sväng. Vi gick en promenad längs havet och fikade sedan på Gateau i Västra Hamnen. Tycker det är gulligt att det är så många som vill hinna ses innan bebisen kommer. Planen är ju att gå i ide sen.
 
I onsdags var jag hos barnmorskan. Hittade en prickig klänning i garderoben som jag fick plats i. Gjorde inget särskilt hos barnmorskan egentligen. Några kontroller och lyssnade på bebisens hjärtljud. Jag ska träffa henne nästa vecka igen om förlossningen inte har kickat igång då.
 
Sedan gick jag en sväng på stan, fixade naglarna och köpte en ny ljuslykta på Lagerhaus. Köpte den här i ljusgrå för att matcha den beiga jag redan hade.
 
Igår var det torsdag! Jag piffade till mig för en lunch med Susanna.
 
Vi gick till Holy Greens och pratade om hur livet varit på sistone. Jag fick dessutom present med en massa fina saker bara till mig! Såsom bodylotion, sheetmask och annat. Så fint.
 
Idag är det fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0