Vecka 44

 
Det är november! Månaden då jag är beräknad att föda. Kommer jag föda i november eller blir det i december? Det får vi se. Jag är beräknad till den 22 november och hoppas inte att jag kommer gå över så länge, men man vet ju aldrig.
 
Imorgon har jag en vecka kvar att jobba! Jag jobbar till och med den 9 november, sen ska jag vara lite ledig innan bebisen kommer. Allt har gått otroligt fort. När jag plussade i mars tyckte jag att november kändes sååå långt bort. Men poff sa det, så är det snart dags.
 
Den här veckan har jag detta inbokat:
  • Imorgon ska jag till min barnmorska. Vi ska väl lyssna på bebisen, prata om hur jag mår och sådär. Annars vet jag inte. Kom på nu att jag och Dan behöver skriva det där förlossningsbrevet. Tycker att det är en så tråkig grej så jag skjuter upp det hela tiden.

  • På onsdag har jag hej då-lunch på kontoret med mitt team. Oh, kommer sakna dem <3 Men ska såklart åka in till kontoret och hälsa på när bebisen har kommit.

  • På lördag ska vi hem till Jenny och Jacob på middag! Vi skulle egentligen dit i lördags, men vi fick flytta det pga förkylning. Så vi testar igen på lördag! Håller tummarna för att det går att ses, hade varit så mysigt.

Annars har jag inget inbokat i veckan vilket känns så skönt. Jag ska göra något ärende på stan, testa laga en ny maträtt och småfixa här hemma.
 
Hoppas ni har haft en fin start på veckan!

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

Mysigt! Jag ska också testa en ny maträtt :D För mig blir det nog piadina, med någon god fyllning :D

2021-11-02 @ 07:45:59
URL: http://ajlimuller.com
Postat av: Ulli

Har fött tre barn (senast augusti 2020) och aldrig skrivit något förlossningsbrev. När min första föddes vad det inget man gjorde vad jag vet (2014) och de andra gångerna kände jag att där inte var något jag behövde ha med ☺️

Svar: Nej jag håller med! Tänker inte heller att det är något som behövs, men min BM tyckte jag skulle skriva ett haha. Så tänker att jag får göra det då? haha :)
Sofie Strandberg

2021-11-02 @ 18:19:54
Postat av: Ulli

Ja man kan ju skriva om man absolut inte vill ha någon speciell smärtlindring och om det vad man är rädd för och så vidare kanske? Jag vet inte haha ☺️ Kommer gå bra oavsett. Ut kommer ungen i alla fall. ☺️ Med min sista fick det bli akut kejsarsnitt så då hade det ju kvittat vad det stod i ett förlossningsbrev haha ☺️

2021-11-05 @ 11:33:57

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0