9 bilder från helgen

Såhär såg min helg ut i 9 bilder!
 
Fredag
Jobbade hemifrån i fredags. Gjorde mig i ordning och hittade en skjorta i garderoben som fortfarande passar. Blir alltid glad när jag hittar saker i min garderob som jag kan använda. Så länge man inte knäpper alla knappar så funkar det mesta utmärkt 🤷🏻‍♀️
 
De sålde pizzakit för 10 kronor styck på vår ICA Maxi, så hemgjord pizza fick det bli till middag. Dan drack vin till och jag slog på stort med alkoholfri cider. Efter maten tittade vi på Idol och bebisen i magen sparkade till alla rocklåtar som sjöngs. Är det en liten rockbebis som växer i min mage tro?
 
Lördag
Det blev lördag och det var strålande sol. Jag och Dan promenerade genom Slottsparken ner till stan för att göra lite ärenden. När vi kom hem slängde jag mig på soffan i vanlig ordning.
 
Sedan var det dags att göra sig fin för kvällen. Hittade en blus till i garderoben som jag fick plats i och matchade med diadem.
 
Har gått in i vecka 36 nu 🤯 På fredag är det bara en månad till BF.
 
Vid 16 åkte vi hemma till Sarah och Niclas och åt middag. Sarah dukar alltid sååå himla fint. Höstigt och mysigt!
 
De bjöd på förbubbel och snacks. Fina Sarah och lilla Sixten som är 3 månader nu <3
 
Till middag serverades det vegetarisk moussaka och till efterrätt kladdkaka. MUMS! Sen hängde vi tills klockan var 22 och då kände både den höggravida och småbarnsföräldrarna att det började bli sent. Älskar när man är på samma plan haha.
 
Söndag
På söndagen gjorde vi inte mycket. Jag och Dan städade lägenheten och jag rensade ur min garderob. På kvällen lagade vi hemgjord pizza igen och så började vi titta på tredje säsongen av You på Netflix.
 
Och det var ungefär vad vi gjorde i helgen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0