Minibabyshower på Klang

För en vecka sedan blev jag totalt överraskad av Regina och Ida med en minibabyshower på restaurang Klang! Regina ville ta en fika/AW efter jobbet och jag tänkte inte mer på det. Vad trevligt med lite häng efter jobbet liksom! Regina sprang iväg lite tidigare "för att ringa sin sambo", men när vi sedan anlände till restaurangen kom jag fram till detta härligt pyntade bord. Vad i?!
 
Det kom in två alkoholfria drinkar till mig och Regina och ett glas bubbel till Ida.
 
Jag var så chockad!! Tänkte först "Vad fint restaurangen har pyntat sina bord" när jag såg allt pynt. Men sen såg jag presenterna och bara men vaaaad händer? haha.
 
Gulliga Regina som hade styrt upp en så fin överraskning.
 
Regina är ju själv gravid och kommer hålla sig hemma nu fram till sin förlossning och kan därför inte vara med på eventuella framtida firanden (hehe). Men så roligt att få en så fin kväll med henne och Ida!
 
I väntan på maten lekte vi lekar. Regina hade frågat Dan om vårt framtida föräldraskap såsom "Vem kommer ta flest tidiga morgnar?" och "Vem kommer ta flest bilder på barnet?", och så skulle jag dels säga vad jag tror men också gissa vad Dan hade svarat. Vi hade svarat gaaanska lika ändå.
 
Nästa lek var att jag, Regina och Ida skulle skriva ner så många ord vi kom på under två minuter i olika kategorier. De olika kategorierna var bland annat "Gravid- och bebisrelaterade ord som börjar på bokstaven B", "Namn på kändisars barn" och "Topp 10 mest populära barnnamn 2020, pojknamn och flicknamn".
 
Riktigt roliga lekar och perfekt att ha under en middag.
 
Till middag åt jag torskrygg, Regina hamburgare och Ida tacos. Mycket gott! Älskar att äta fisk på restaurang eftersom jag och Dan är så dåliga på att laga det hemma.
 
Till efterrätt beställde vi in chokladfondant. Mmmm!
 
Och sen fick jag MÅNGA presenter, bland annat den här urgulliga teddyoverallen! Alltså 😭 Orkar inte så fina vänner jag har. Vad jag mer fick visar jag i ett separat inlägg! När klockan närmade sig 21 var det dags att krama Regina och Ida hej då och gå hem. Tack gulliga ni för en riktig pangonsdag, så otroligt fint uppstyrt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0