Vecka 42

 
Så går vi in i vecka 42 och slutet av oktober närmar sig. Är det bara för att jag väntar barn och längtar till november, eller har den här hösten gått så sjukt fort? Jag tycker verkligen att både september och oktober swishade förbi.
 
Den här veckan tänkte jag göra följande:
  • Testa lite nya recept! Mitt matlagningssug är tillbaka och jag får ta vara på det så länge det håller. Tänkte idag göra hemgjord soppa och i veckan kanske även quinoarisotto med svamp. Fokuset ligger på höstens härliga råvaror.

  • Jag ska till barnmorskan på onsdag. Nu när coronarestriktionerna har lättat så får Dan äntligen följa med. Så på onsdag ska han träffa min barnmorska för första gången! Då ska vi bland annat kolla med ultraljud så bebisen ligger rätt.

  • Jag ska in till kontoret två dagar också. Förra veckan var jag inte inne alls, och veckan innan det var jag inne 4 av 5 dagar. Något mellanting kanske är bra haha 😅

  • På lördag ska vi fira Sarahs och Niclas födelsedagar! Det blir middag och mys med nära vänner. Ska bli fint.

Och annars blir det fokus på höstmys hemma, gå några promenader om jag orkar och titta på veckans avsnitt av Bachelor.

Hur ser er vecka ut?

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

Vad roligt med höstmys och matlagningsinspiration! Den här veckan är fattig, så jag ska försöka trolla med ingredienserna här hemma. Däckskifte, jobb och sjunga i kör hade jag tänkt att göra i veckan :) Och jag ska äta chicken nuggets med sweet chili tror jag ;P

2021-10-18 @ 20:52:07
URL: http://ajlimuller.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0