Babyshower för Regina och Frédéric

I lördags slog jag och Dan in det här gigantiska paketet. Vi skulle nämligen gå på babyshower för Regina och Frédéric, och då slår man såklart på stort. Anledningen till att vi använde två olika presentpapper var egentligen för att det blå vi köpte tog slut, haha. Men tyckte det blev så fint att ha blommigt på sidorna?
 
<3
 
Jag gjorde mig lördagspiffig.
 
Och så begav vi oss till tåget. Alltså denna man!! Är så kär i honom. Vet ärligt talat inte om jag kan älska honom mer än vad jag gör nu? Han är så gullig när han letar upp grejer vi ska köpa till vår bebis eller hjälper mig att knyta mina skor.
 
Poff så var vi i Helsingborg och framme vid Restaurang Madame Moustache där babyshowern skulle hållas. Om barn stannade på vägen och sa "woaaaw" när de såg vårt paket? Svar ja.
 
När vi kom höll det på att piffas i lokalen.
 
Presentbordet ställdes upp.
 
Och vi blev serverade bubbel.
 
Strax efter klockan 15 anlände Regina och Frédéric!
 
SKÅL OCH GRATTIS TILL BEBIS!!
 
Hannah som höll i babyshowern hälsade alla välkomna och berättade att Regina och Frédéric alldeles strax skulle leka tre lekar.
 
Det skulle bli en trekamp. Lek nummer 1 var att köra en radiostyrd bil runt ett bord. Frédéric var grym.
 
Det gick inte riktigt lika snabbt för Regina haha.
 
Lek nummer 2 anordnade jag och då skulle deras smaklökar sättas på prov. Det var dags att testa lite barndesserter! Här fick Regina nästan full pott och så stod det 1-1 i trekampen.
 
Hannah och Felicia.
 
I lekpauserna kunde man fylla i dessa fina lappar som Ida hade gjort. Man kunde skriva en gullig hälsning och gissa vilket datum bebisen skulle komma.
 
Sedan var det dags för lek nummer 3!
 
"Vem gör vad?" – något som man ofta gör på bröllop, fast då håller man upp antingen brudens eller brudgummens sko. Emelina frågade till exempel "Vem kommer se till så att BB-väskan är packad?" och så skulle Regina, Frédéric och resten av gästerna hålla upp ett rosa kort om vi gissade på Regina och ett blått kort om vi gissade på Frédéric. Regina och Frédéric blundade och om de tog upp samma färg på kortet som de flesta av de övriga gästerna så fick de ett poäng. I den här leken vann Frédéric med endast ett poäng, och vann därför trekampen.
 
Vid 17 var det dags att äta. Jag åt torskfilé.
 
Och till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljglass.
 
Förevigade kvällen med en toalettselfie.
 
Och fina Hannah tackade för kvällen. Det var ju vi som skulle tacka! Så fint fixat.
 
Efter middagen beställde vi lite drinkar och alkoholfri öl i baren, och vid 20.30 tackade vi för oss. Vilken lördag! Älskar förresten när man börjar lite tidigare på dagen och därför också kommer hem i vettig tid :)
 
Nu längtar vi efter Reginas och Frédérics bebis <3

Kommentarer
Postat av: Regina

❤️❤️❤️

2021-10-02 @ 10:11:15

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0