Babyshower i Kågeröd

I lördags började jag dagen med en liten morgonpromenad. Det var så fint väder! Efteråt svettades jag dock ihjäl och slutade inte svettas trots dusch och allt, haha. Allt extra blod och tyngd påverkar verkligen kroppen.
 
Sen gjorde jag mig i ordning i en ny klänning från Lindex. Den är på rea nu och ni hittar den här! Vid 13.30-tiden körde jag för att plocka upp Rebbe i Lund och sedan vidare till Kågeröd.
 
Hemma hos Linnéa blev både jag och Sara W överraskade med en babyshower! Sara ska få inte bara en utan TVÅ flickor i oktober <3 Som vi längtar! Linnéa och Rebbe hade fixat så fint och lurat oss båda. Till mig hade de sagt att vi skulle fira Sara och till Sara hade de sagt att vi skulle fira mig.
 
Så fint pyntat i både blått och rosa!
 
Woooow vilket gottebord!! Och ser ni dahliorna? De har Linnéa plockat i sin trädgård. Lägg av liksom 😍
 
Efter att vi hade catchat upp fick jag och Sara presenter. Oh!! Jag blir alltid så obekväm när jag får presenter. Jag älskar att få det, men blir orolig över att jag inte visar min uppskattning tillräckligt.
 
Fick i alla fall så fina saker som ni kommer få se längre ner här i inlägget.
 
Till middag lagade Linnea en jättegod (glutenfri!) pasta med räkor och parmesan. Mmmm, mycket gott.
 
Och till efterrätt äppelkaka med vaniljvisp. MUMS. Det är så tråkigt att jag inte kan äta så mycket åt gången nu för tiden. Magsäcken är liksom ihoptryckt i revbenen hehe. Men jisses vad gott det var!
 
Sen gosade vi med katten Greta och umgicks tills klockan blev 23.30 och det var dags att köra hem. Så tråkigt att jag inte fotograferade Rebbe, Linnéa eller Sara. Men ibland tänker jag inte riktigt på det, utan är bara så inne i sällskapet.
 
Vad fick jag och bebis F (och Dan såklart) för presenter då? Så mycket fint!
 
Av Linnéa fick jag en body, ett par matchande byxor och en jättesöt mössa. Höstmyset!!
 
Av Linnéa fick jag också en filt från Newbie och en supergullig nalleskallra. Av Rebbe fick jag ett gulligt bläckfiskgosedjur från Done by deer och tre snacksburkar från samma märke. Av Sara fick jag tre filtar/handdukar också från Done by deer och en leksak som är perfekt att tugga på.
 
Av Sara fick jag också en pyjamas, en body och ett par byxor. Samt en jättegullig träleksak i form av ett tåg. "Ingår djuren i den här också?" frågade Dan när jag visade honom och var mycket imponerad när det gjorde det 😂
 
Alltså wow vilka presenter och vilken fin lördag! Jag är alldeles rörd. Vilka fantastiska vänner jag har. Tänk att bebis F kommer få ha dem i sitt liv <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0