Helgen: Besök, åka stadsbuss och Malmö reptilcenter

I lördags gick jag och Dan upp tidigt, vi handlade och städade och förberedde för att min kusin Therese och hennes familj skulle komma på besök. Jag findukade i köket med loppistallrikar.
 
Och gjorde mig i ordning. Hej magen i vecka 31!
 
Hade på mig en fodralklänning från KappAhl och en blus från Lindex över. Redan här kände jag att bebisen hade sjunkit ner lite mer. Det är som att jag har fått mitt liv tillbaka! Kan andas ordentligt och mår mycket bättre.
 
Jag och Dan har fixat lite inne på bebisens rum, bland annat byggt ihop hans byrå. Men mer om sånt i ett annat inlägg!
 
Vid 12-tiden kom Tesse, Stefan och Moa. Vi dukade fram frallor till lunch.
 
Och vid 14 åkte vi stadsbuss till Folkets park för att göra en liten utflykt. Moa var riktigt pepp på att åka stadsbuss och undrade varför vi skulle gå av när vi var framme <3
 
Det var helt okej väder ute. Det regnar eller blåser alltid när Tesse och Stefan kommer hit, så det var skönt att vi kunde vara ute för en gångs skull.
 
Vi skulle besöka Malmö reptilcenter! Jag hade aldrig varit där men blev positivt överraskad. Lika kul för mig som det var för Moa, haha.
 
Vi tittade på kameleonter, krokodiler och till och med apor. När vi kände oss klara gick vi till Folkets parks lekplats och lekte lite innan det var dags att ta bussen hem igen.
 
Hemma dukade vi fram bubbel och ost.
 
Och till middag lagade jag och Dan en kycklinggratäng med ris till. Sedan pratade vi mycket och länge tills vi nästan somnade i soffan.
 
Det blev söndag och vi startade dagen med en promenad i Dockan. Det var strålande söndagsväder. Efter lite fika kramade vi Tesse, Stefan och Moa hej då och tackade för den här mysiga helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0