Vecka 36

 
Vecka 36! Alltså inte när det kommer till graviditeten, utan årets vecka 36. Det är lagom förvirrande ibland.
 
Hoppas ni har haft en fin helg! Jag hade en jättefin helg och var ute mycket i det fina vädret. Träffade dessutom kompisar och familj som jag inte hängt med på ett tag. Fick så mycket energi av det!
 
Den här veckan har jag lite smått och gott som jag ska hitta på:
  • Idag ska jag och Dan till IKEA igen. Allt som vi vill ha till bebisrummet är just nu slut på IKEA, så vi panikköper det lilla som finns. Det fanns endast ett exemplar kvar av spjälsängen vi ville ha, så idag på lunchen körde jag och Dan snabbt som attans dit och knep den. Sen upptäckte vi att det bara finns ett exemplar kvar av byrån vi vill ha också, så ikväll ska vi dit igen. Hehe. Två gånger på en dag! Kan man hänga på IKEA för mycket tycker ni?

  • Imorgon har jag och Dan ytterligare en digital gravidkurs. Vi har blivit anmälda till totalt fyra stycken av min barnmorska. Känns bra! Imorgon ska vi prata om den första tiden med bebisen.

  • På torsdag ska jag äntligen klippa mig. Tror faktiskt att jag ska klippa en rejäl bit den här gången. Vi får se om jag vågar 🙈

  • På lördag ska jag träffa Linnéa, Sara W och Rebbe! Ska bli mysigt att catcha up lite.

Här på bloggen ska vi bland annat titta på mina senaste mobilbilder, vad jag gjorde i helgen och så tänkte jag visa våra senaste inköp till bebisen.
 
Hoppas ni har haft en fin måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0